Στον ΠΑΟΚ ο ταλαντούχος Αντώνης Μπουράκης!

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αντώνη Μπουράκη, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
Πηγή: acpaok.gr
Στον ΠΑΟΚ ο ταλαντούχος Αντώνης Μπουράκης!

Γεννημένος στις 25/05/1998, ο Αντώνης Μπουράκης αγωνίζεται ως λίμπερο και έχει ύψος 182cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015, την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και την σεζόν 2019-2020.

Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία βόλεϊ της Ελλάδας, ενώ έφτασε δύο φορές στον τελικό του κυπέλλου, χάνοντας ισάριθμες φορές από τον ΠΑΟΚ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φίλιππος Βέροιας, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Volleyleague, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές, ενώ ξεχώρισε με την παρουσία του. Στην ομάδα της Ημαθίας αγωνίστηκε και στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, για να κάνει το δρομολόγιο Βέροια-Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Διεθνής με τις ηλιακές ομάδες της Εθνικής Ομάδας, ενώ έχει λάβει κλήση και για την προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Αντώνης Μπουράκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Είναι τιμή μου να παίζω σ' ένα τόσο μεγάλο Σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι το καλύτερο, και μακάρι να στεφθούμε πρωταθλητές. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε μία ομάδα με τόσους μεγάλους στόχους. Μακάρι να κατακτήσω το πρώτο μου πρωτάθλημα φέτος».

Καλώς ήρθες Αντώνη!

Διαβάστε ακόμη...