Έρχεται φορτσάτη για ΠΑΟΚ η Μπαστάρδο

Από paok24.com:Με τις εγχώριες διοργανώσεις να έχουν μπει στον... πάγο για λίγες ημέρες εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα, ο ΠΑΟΚ μετά τις γιορτές έστρεψε την προσοχή του εξ'ολοκλήρου στην πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με την Μπαστάρδο το απόγευμα της Τρίτης στις 17:00 στο PAOK Sports Arena για τη φάση των 16 του Challenge Cup.
Πηγή: paok24.com
Έρχεται φορτσάτη για ΠΑΟΚ η Μπαστάρδο

Μπορεί ο Δικέφαλος να πηγαίνει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μετά από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων, όμως το ίδιο δε συμβαίνει για την αντίπαλο του από την Πορτογαλία.

Η Μπαστάρδο επικράτησε άνετα με 0-3 σετ (19-25, 23-25, 20-25) της Εσμορίζ στην 4η αγωνιστική του winners stage του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ συνεχίζει αήττητη στο δρόμο προς τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να ισοβαθμεί με την Μπενφίκα στην κορυφή με 11 βαθμούς και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να ακολουθεί με 7 στην 3η θέση.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Μπαστάρδο τερμάτισε στη 2η θέση με 12 νίκες – 1 ήττα και 36 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Μπενφίκα.

Διαβάστε ακόμη...