Ολλανδός στο Πανθεσσαλικό, Μανούχος στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης!

Από paok24.com:O Ολλανδός διαιτητής Ντένις Χίγκλερ αποτελεί την επιλογή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το αυριανό παιχνίδι του Βόλου με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης", θα "σφυρίξει" ο Ευάγγελος Μανούχος.
Πηγή: paok24.com
Ολλανδός στο Πανθεσσαλικό, Μανούχος στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης!

Ο Χίγκλερ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ρότζερ Χόνιγκ και Σαρλς Σάαπ, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο επίσης Ολλανδός, Ρομπ Ντιεπερίνκ, με βοηθό τον Aνδρέα Φωτόπουλο της ΕΠΣ Αθηνών.

Σε ότι αφορά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μανούχος θα έχει βοηθούς τους Κωνσταντίνο Νικολαίδη και Αθανάσιο Κόλλια, τέταρτος ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς, και στο VAR oι Κωνσταντίνος Περράκης, Παντελής Σπυρόπουλος.

Τέλος, στο παιχνίδι του Ιωνικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης – που οδεύει προς αναβολή μετά τα νέα κρούσματα στους φιλοξενούμενους – ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς την Χρυσούλα Κουρομπύλια και τον Ιορδάνη Δημητριάδη, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Κροάτης Ιβάν Μπεμπέκ και ο Χρήστος Μπαλτάς της ΕΠΣ Αχαϊας.

Υπενθυμίζεται πως το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας, αυτό του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γεντί Κουλέ", που ξεκινάει στις 17:15, θα "σφυρίξει" ο Αθανάσιος Τζήλος της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ βοηθοί του θα είναι ο Ανδρέας Μείντανας (ΕΠΣ Αχαϊας) και Σπύρος Βασιλόπουλος (ΕΠΣ Έβρου), με χειριστές του VAR να είναι οι Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) και Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

Διαβάστε ακόμη...