Μπορεί να γίνει η έκπληξη με το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός;

Από paok24.com: Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Superleague Interwetten ήταν προγραμματισμένο για τις 05/01.
Πηγή: paok24.com
Μπορεί να γίνει η έκπληξη με το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός;

Μετά το διψήφιο αριθμό κρουσμάτων που ανακοίνωσαν οι φιλοξενούμενοι, όπως ήταν αναμενόμενο, το παιχνίδι αναβλήθηκε. Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ με τα διαδοχικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Europa Conference και στη συνέχεια στα Play Offs είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής, παρά μόνο αν οι ασπρόμαυροι αποκλειστούν από το κύπελλο ή το conference. Κάτι τέτοιο ωστόσο εκτός από απευκταίο είναι κι ασαφές καθώς δε βασίζεται σε κάτι σίγουρο. Υπάρχει όμως ένα σενάριο, που ίσως βγάλει τον ΠΑΟΚ από τη δύσκολη θέση πιο άμεσα. Την Κυριακή (07/01, 19:30) ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην έδρα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Παναιτωλικός από την άλλη δεν θ' αγωνιστεί με την αναμέτρηση του ν' αναβάλλεται.

Την Τετάρτη 12/01 καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση. Σε περίπτωση λοιπόν, που στον ΠΑΟΚ δε βγούνε άλλα κρούσματα και παίξει κανονικά με την ΑΕΚ, οι παίκτες του Παναιτωλικού, που νόσησαν θα έχουν βγει από την καραντίνα ως τις 12/01. Εάν στην ομάδα του Αγρινίου δεν προκύψει κι άλλο πρόβλημα με έξτρα κρούσματα, τότε η αναμέτρηση μπορεί να οριστεί τότε μιας και πρόκειται για την τελευταία Τετάρτη, είτε Πέμπτη, που το σύνολο του Λουτσέσκου δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμη...