Σε εγρήγορση η Μίντιλαντ ενόψει ΠΑΟΚ: Φιλικά και προετοιμασία στην Πορτογαλία

Από sdna.gr : Οι διακοπές τελείωσαν και τα κεφάλια μέσα και για τη Μίντιλαντ που ξεκινά την προετοιμασία της με φιλικά σε Δανία και Γερμανία και παρουσία στην Πορτογαλία. Ορόσημο το ματς με τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Σε εγρήγορση η Μίντιλαντ ενόψει ΠΑΟΚ: Φιλικά και προετοιμασία στην Πορτογαλία

Το πρώτο μέρος της σεζόν 21/22 ολοκληρώθηκε για τη Μίντιλαντ, καταγράφοντας 31 αγώνες. Οι Δανοί συμμετείχαν στους ομίλους του Europa League, κατέγραψαν εννέα βαθμούς και εξασφάλισαν συμμετοχή στο Conference League, φιγουράρουν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ενώ έχουν κλείσει και μία θέση στον ημιτελικό του Κυπέλλου της χώρας.

Όπως ηταν αναμενόμενο, στη χειμερική διακοπή, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ πήρε τις απαραίτητες «ανάσες» και επιστρέφει στο γήπεδο την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου με ένα γεμάτο πρόργραμμα. Για αρχή, έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά παιχνίδια στις 21 και 28 του μήνα σε Δανία και Γερμανία ενώ την 1η του Φλεβάρη, οι Δανοί αναχωρούν για την Πορτογαλία, όπου θα πραγματοποιηθεί προπονητικό καμπ μέχρι τις 12/2, συμμετέχοντας στο Atlantic Cup στο Αλγκάρβε.

Η παρουσία της Μίντιλαντ στην Πορτογαλία βρίσκεται σε συνάρτηση με την πανδημία και όπως σημειώνουν οι ιθύνοντες της ομάδας: «Ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να έρθουμε στην Πορτογαλία, καθώς θα μας εξασφαλίσει μια καλή προετοιμασία ενόψει της συνέχειας και θα μας βοηθήσει η συμμετοχή μας σε τρία τουρνουά».

Με την επιστροφή της ομάδας από την Πορτογαλία, η Μίντιλαντ θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της απέναντι στον ΠΑΟΚ, υποδεχόμενη τους Θεσσαλονικείς στο MCH Arena, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στην Τούμπα μία εβδομάδα αργότερα...

Διαβάστε ακόμη...