Μπαίνει στη «μάχη» των play in με απουσίες

Απο sdna.gr: Για την πρώτη αγωνιστική των play in του Basketball Champions League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει (5/01, 21.00) τη γαλλική Στρασμπούρ, εκτός έδρας και θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του για τη νέα χρονιά.
Πηγή: sdna.gr
Μπαίνει στη «μάχη» των play in με απουσίες

Ο Δικέφαλος θέλει να «σπάσει» την έδρα της γαλλικής ομάδας και να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης στο PAOK Sports Arena, καθώς το εισιτήριο για την επόμενη φάση κρίνεται στις δύο νίκες (τα επόμενα παιχνίδια έχουν οριστεί για τις 12/01 και 19/01, αν χρειαστεί και τρίτο ματς).

Οι «ασπρόμαυροι» ταξίδεψαν για Στρασβούργο χωρίς τους Γιάνκοβιτς και Γκρίφιν, την ίδια ώρα που η ομάδα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό, που είχε αφήσει εκτός δράσης τον Δικέφαλο για αρκετό διάστημα. Από την άλλη η Στρασμπούρ, χθες (4/01) είχε αιτηθεί την αναβολή του αγώνα, καθώς παρουσιάστηκαν στην ομάδα τους, δύο κρούσματα κορωνοϊού, που αφορούν στους Τζον Ρόμπερτσον και Γιανίς Μοράν. Η διοργανώτρια αρχή δεν αποφάσισε όμως κάτι τέτοιο και το παιχνίδι φαίνεται ότι θα διεξαχθεί κανονικά. Όσον αφορά τη συμμετοχή του Μοράν, αυτή είναι αμφίβολη και θα κριθεί από το τεστ PCR στο οποίο θα υποβληθεί και όπως προβλέπει ο νόμος, αν βγει αρνητικό μετά από 5 ημέρες, θα μπορεί να συμμετάσχει στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Για τον Δικέφαλο, στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη θα είναι οι παίκτες: Ντιμίτρι Ρίβερς, Αντρέας Χριστοδούλου, Ζερμέιν Λοβ, Νίκος Καμαριανός, Ντέιβιντ ΝτιΛέο, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Μάρβιν Τζόουνς, Βασίλης Τολιόπουλος και Ντέρεκ Ογκμπέιντε.

Διαβάστε ακόμη...