Η λεπτομέρεια για Τσόλακ που κάνει την… διαφορά

Από sfina.gr : Ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη και προπονείται από την Πρωτοχρονιά με τον ΠΑΟΚ αλλά διατηρούνται τα ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του.
Πηγή: sfina.gr
Η λεπτομέρεια για Τσόλακ που κάνει την… διαφορά

Η Μάλμε δεν μπόρεσε να προσεγγίσει την απαίτηση του ΠΑΟΚ για 3.000.000 ευρώ οπότε ο Κροάτης επέστρεψε και μένει να φανεί με ποιον τρόπο θα τον διαχειριστεί ο Δικέφαλος.

Είναι σαφές ότι επέστρεψε από πιο πλεονεκτική θέση από αυτήν στην οποία βρισκόταν όταν έφυγε δανεικός για τη σουηδική ομάδα αφού έκανε πολύ καλά παιχνίδια, φτάνοντας μέχρι τους ομίλους του Champions League ενώ παράλληλα κατέκτησε το Πρωτάθλημα στη Σουηδία. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει στη θέση του τον Σφιντέρσκι, τον Άκπομ έστω και ως δανεικό μέχρι τον Ιούνιο ενώ περιμένει και την επιστροφή του Ολιβέιρα. Υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Έχοντας ήδη παίξει σε μία ομάδα στη διάρκεια της σεζόν, ο Τσόλακ μπορεί να παίξει σε μία ακόμη μέχρι τον Ιούνιο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γι’ αυτό και πριν πάρει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, αν το αποφασίσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου, θα πρέπει να εξαντληθούν τα περιθώρια πώλησης του. Αν φορέσει τα ασπρόμαυρα και παίξει, τότε το θέμα του θα πρέπει να απασχολήσει ξανά τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι.

Αν πάλι δεν υπάρξει ενδιαφέρον και πρόταση κοντά στα «θέλω» του Δικεφάλου μέχρι τις 20-25 Ιανουαρίου, τότε ο Δικέφαλος δεν είναι δυνατόν να τον αφήσει ανενεργό για έξι μήνες, οπότε αναμένεται να μπει και ουσιαστικά στο ρόστερ του.

Διαβάστε ακόμη...