O Τζοβάρας επιστρέφει εκεί που οργίασε

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Τετάρτη, υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό και στους σημερινούς ορισμούς της ΚΕΔ, έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης αυτής.
Πηγή: paok24.com
O Τζοβάρας επιστρέφει εκεί που οργίασε

Γυρνώντας κανείς πίσω, στην προηγούμενη επίσκεψη του στην Τούμπα, δε χρειάζεται να πάει πολύ μακριά. Ήταν το τελευταίο περσινό παιχνίδι των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ να χάνει σε εκείνο τον αγώνα, με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, πριν τον τελικό Κυπέλλου.

Σε εκείνο το παιχνίδι και πάλι σε άδεια Τούμπα τότε, είχε σημειωθεί το παγκόσμιο φαινόμενο, με τα φάουλ να είναι 12-0 και το πρώτο φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ να σφυρίζεται στο... 47ο λεπτό του αγώνα!!!

Απο τότε, δεν είχε ξαναοριστεί σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ κάτι που γίνεται τώρα, σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται ξανά κεκλεισμένων των θυρών επιστρέφοντας στην Τούμπα, κάποιους μήνες μετά από το φοβερό επίτευγμα του.

Η διαιτησία του είχε φέρει πολύ μεγάλο εκνευρισμό τότε, με τον Πάμπλο Γκαρσία να εκφράζει την οργή του μετά το τέλος του αγώνα...

Διαβάστε ακόμη...