Ανέτοιμος αλλά αποφασισμένος ο ΠΑΟΚ για τη νίκη και τη 2η θέση κόντρα στην Ιγκοκέα

Από sdna.gr:Ανέτοιμος αλλά αποφασισμένος είναι ο ΠΑΟΚ για τη νίκη και τη 2η θέση κόντρα στην Ιγκοκέα (19:30) στο τελευταίο παιχνίδι του 5ου ομίλου στο Basketball Champions League.
Πηγή: sdna.gr
Ανέτοιμος αλλά αποφασισμένος ο ΠΑΟΚ για τη νίκη και τη 2η θέση κόντρα στην Ιγκοκέα

Μπορεί ο κορωνοϊός με τα οκτώ κρούσματα σε παίκτες να άφησε τον ΠΑΟΚ για περισσότερο από δέκα μέρες χωρίς προπόνηση, όμως άπαντες θα δώσουν ότι έχουν για να πάρουν τη νίκη σε ένα παιχνίδι που κρίνει τη 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα play-in του θεσμού.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Άρης Λυκογιάννης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος παραμένει εκτός μην έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στο δεξί του πόδι (οστικό οίδημα περόνης). Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι παρόντες και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν μετά από αρκετές μέρες απραξίας.

Υπενθυμίζεται πως όποια ομάδα κερδίσει κατακτά τη 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας για τα play-in, όπου θα αντιμετωπίσει την Οστάνδη, ενώ όποια χάσει πάει στην 3η θέση με μειονέκτημα έδρας απέναντι στο Στρασβούργο. Θυμηθείτε εδώ το πρόγραμμα των play-in.

Η βαθμολογία

1. Γαλατάσαραϊ 11β. | 5-1

2. Νίμπουρκ 8β. | 2-4

3. Ιγκοκέα 7β. | 2-3

4. ΠΑΟΚ 7β. | 2-3

Διαβάστε ακόμη...