Ίνγκασον, Χριστούγεννα… Σβαμπ και Ελ Καντουρί (vid)

Από paok24.com: Ο Ίνγκι Ίνγκασον απάντησε κι αυτός, σε χαλαρό ύφος, στις... χριστουγεννιάτικες ερωτήσεις του ΠΑΟΚ ΤV και είχε να πει αρκετά, όπως μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε παρακάτω. Αναλυτικά:
Πηγή: paok24.com
Ίνγκασον, Χριστούγεννα… Σβαμπ και Ελ Καντουρί (vid)

Για αυτόν που είναι ο πιο καλοντυμένος του τραπεζιού: «Επιλέγω τον αρχηγό, τον κ. Βιεϊρίνια. Είναι πολύ ωραίος!»

Για αυτόν που έφαγε τα περισσότερα γλυκά: «Νομίζω ο Ομάρ Ελ Καντουρί, είναι πάντα αυτός».

Για αυτόν που έφαγε περισσότερο γενικά στο τραπέζι: «Ο κύριος Στέφαν (σ.σ. Σβαμπ)! Τρώει περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους μαζί».

Για αυτούς με τους οποίους θα περνούσε τα Χριστούγεννα μαζί από την ομάδα: «Νομίζω ότι θα επέλεγα τον Στέφαν. Έχουμε αρκετά κοινά και είναι και αυτός από την Δυτική Ευρώπη, έχουμε παρόμοιες παραδόσεις, οπότε νομίζω ότι θα ταίριαζε περισσότερο».

Για τα δικά του Χριστούγεννα: «Όταν ήμουν στην Ισλανδία, πάντα γιορτάζαμε όλοι μαζί. Τα αδέρφια μου, όλη η οικογένεια μαζί. Αυτό συνέβαινε μέχρι τα 15- 16 μου, πριν μετακομίσω στο εξωτερικό. Μαζευόμασταν περίπου 15 άτομα και ήταν ωραία. Τώρα είμαι πάντα στο εξωτερικό και είναι πιο δύσκολο. Προσπαθώ να τηρώ τις παραδόσεις με την οικογένεια μου πλέον».

Για το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που έχει πάρει: «Για μένα ήταν όταν πήρα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά παπούτσια, ως δώρο από τον παππού μου. Ήταν πολύ ακριβά για τότε και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα πήγαινα στην προπόνηση και θα τα έδειχνα στους υπόλοιπους. Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρα».

Τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για τον ίδιο: «Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή όπου βρίσκεσαι με τους αγαπημένους σου. Είναι μια γιορτή που όλοι πρέπει να εκτιμήσουν αυτά που έχουν, αυτό είναι το σημαντικότερο, να είσαι μαζί με αυτούς που αγαπάς».

Για τη νέα χρονιά και την ευχή του: «Εύχομαι υγεία. Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο με τον κορωνοϊό. Οπότε εύχομαι να έχουν όλοι υγεία, να έχουν τις οικογένειες τους και να περάσουν καλά μαζί».

Διαβάστε ακόμη...