Μιχαηλίδης: Tο ΠΑΟΚτσάκι που ‘αρρώστησε” περισσότερο στον τελικό!

Από paok24.com : Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ο μεγάλος άτυχος του περσινού τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός αμυντικός, έχασε τη μεγάλη μεγάλη ευκαιρία να δώσει το “παρών” στη μεγάλη αναμέτρηση καθώς είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό. Στο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι λίγες οι αναφορές που κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, κυρίως ο Χάρης Τσιγγάρας, στην απουσία του Μιχαηλίδη από την αποστολή και πόσο πολύ τους λείπει, ενώ συνεχείς είναι και οι βιντεοκλήσεις που κάνουν, με τον ίδιο να βρίσκεται σε καραντίνα.
Πηγή: paok24.com
Μιχαηλίδης: Tο ΠΑΟΚτσάκι που ‘αρρώστησε” περισσότερο στον τελικό!

Σε μία από τις βιντεοκλήσεις και ενώ σε ένα δωμάτιο μεταξύ άλλων βρίσκονται οι Τσιγγάρας, Τζόλης και Βιεϊρίνια, ο Μιχαηλίδης τους ζητάει να μεταφέρουν στον Γιώργο Μαυρίδη, που βρίσκεται και αυτός στο ξενοδοχείο, να πάει και να του χτυπήσει ένα τατού με τον Δικέφαλο στην πλάτη, ενώ στο chat των παικτών του ΠΑΟΚ στέλνει συνθήματα για να έρθει το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!

Το ΠΑΟΚτσάκι νιώθει πιο “άρρωστο” από ποτέ, όχι εξαιτίας του covid, αλλά λόγω της απουσίας του από το μεγάλο ραντεβού ενός ακόμα τελικού για τον Δικέφαλο, ενώ λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού ζητάει από τους συμπαίκτες του το τρόπαιο να πάει στο σπίτι του! Όλοι όμως τον είχαν στο μυαλό τους, ο Βιεϊρίνια μετά το γκολ που πετυχαίνει, υψώνει στον ουρανό του ΟΑΚΑ τη φανέλα με το όνομά του, δείχνοντας τη διάθεση όλων να του κάνουν το χατίρι…! Για αυτή την κίνηση ο Μιχαηλίδης θα δηλώσει αργότερα “Συγκινήθηκα. Ο Αντρέ για μένα είναι δεύτερος πατέρας μου, τον ακούω καθημερινά, ο λόγος του είναι σαν το σφυρί του δικαστηρίου, με έχει βοηθήσει από την πρώτη μέρα στην ομάδα και τον ευχαριστώ γι’ αυτό.”

Μετά το τέλος του αγώνα και αφού ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει ένα ακόμα Κύπελλο, στα πανηγύρια, αλλά και στην απονομή, ο νεαρός αμυντικός του Δικεφάλου είναι σαν να είναι εκεί, μαζί με όλους τους υπόλοιπους, τρελαμένος από χαρά για τη νίκη. Μία νίκη που όλοι στην ομάδα την ήθελαν και για αυτόν. Είναι δεδομένο πως αν ο…”αυταράς” (όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του) δεν ήταν σε υποχρεωτική καραντίνα, θα ήταν ο πρώτος που θα περίμενε την αποστολή στο αεροδρόμιο για να δει το κύπελλο από κοντά!

Ένας “άρρωστος” που “αρρώστησε” ακόμα περισσότερο, γιατί και ο Μιχαηλίδης έχει παλαβώσει με τη ασπρόμαυρη στολή από πολύ μικρός…!

Διαβάστε ακόμη...