Νέα Τούμπα σε 16 μήνες με «ισπανικό μοντέλο»!

Από sfina.gr: Ένας στόχος που δεν έχει καμία σχέση με το αγωνιστικό και έχει τεθεί εδώ και πολύ καιρό από τον Ιβάν Σαββίδη είναι η δημιουργία της Νέας Τούμπας.
Πηγή: sfina.gr
Νέα Τούμπα σε 16 μήνες με «ισπανικό μοντέλο»!

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει βάλει προτεραιότητα στο μυαλό του την ανέγερση ενός νέου γηπέδου γιατί γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος ότι ο δρόμος της αυτάρκειας περνάει μόνο μέσα από αυτό.

Η SFINA.GR σήμερα αποκαλύπτει το plan b που υπάρχει στο «συρτάρι» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανέγερση της Νέας Τούμπας και δείχνει το πόσο αποφασισμένος είναι ο Ιβάν Σαββίδης να φτιάξει το νέο γήπεδο και στα 100α γενέθλια του συλλόγου, το 2026 να βρίσκεται στο δικό του «στολίδι».

Για την κατασκευή της Νέας Τούμπας το εναλλακτικό σχέδιο, αφορά το «ισπανικό μοντέλο», δηλαδή το χτίσιμο του νέου γηπέδου θύρα – θύρα όπως έκαναν αρκετές ισπανικές ομάδες τα τελευταία χρόνια (Ρεάλ Σοσιεδάδ, Θέλτα). Αυτό το σχέδιο θα ενεργοποιηθεί από τον ΠΑΟΚ αν δεν προχωρήσει η διαδικασία ανέγερσης εξ' ολοκλήρου και από την αρχή ενός νέου γηπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει αυτή την απόφαση να πάει στο ισπανικό μοντέλο, τότε μέσα σε 16 μήνες θα είναι έτοιμη η Νέα Τούμπα.

Το θετικό της επιλογής αυτής είναι η ταχύτητα και η ευελιξία, ωστόσο το αρνητικό και αυτό που κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην έχουν προκρίνει αυτή την περίπτωση ακόμα είναι η έλλειψη εμπορικών χώρων στο νέο γήπεδο του Δικεφάλου.

Αποτελεί δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη, πως ανεξαρτήτως συνθηκών και πολιτικής κατάστασης στην χώρα, ο ΠΑΟΚ το 2026 θα έχει ένα νέο, υπερσύγχρονο γήπεδο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως είναι ένας άνθρωπος που τηρεί τις δεσμεύσεις του...

Διαβάστε ακόμη...