Οι πιθανοί όμιλοι στους 16 του BCL για τον ΠΑΟΚ

Από paok24.com : H νίκη της Γαλατασαράι στη έδρα της Νίμπουρκ χθες, οριστικοποίησε την παρουσία του ΠΑΟΚ Μαteco, στα play in του Basketball Champions League και ανάλογα το αποτέλεσμα στον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης με την Ιγκοκέα, θα ξεκαθαρίσει αν θα περάσει ως δεύτερος ή τρίτος.
Πηγή: paok24.com
Οι πιθανοί όμιλοι στους 16 του BCL για τον ΠΑΟΚ

Ως δεύτερος εφόσον νικήσει την Ιγκοκέα, θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την Οστάνδη, ως τρίτος αν χάσει από την Ιγκοκέα, θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τη Στρασμπούρ.

Μετά τα play in ακολουθεί η φάση των 16, με τους ομίλους να έχουν γίνει γνωστοί. Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ Μαteco κερδίσει την Ιγκοκέα και περάσει έπειτα το εμπόδιο της Οστάνδης, θα πάει στον όμιλο με Μάλαγα, Κλουζ και μία εκ των Καρσίγιακα/Χάποελ Ιερουσαλήμ/Προμετέι*.

Αν χάσει από την Ιγκοκέα και αποκλείσει στη συνέχεια τη Στρασμπούρ, θα πάει στον όμιλο με Φάλκο Σομπαθέλι, Ρίτας Βίλνιους και μία εκ των Τενερίφη/Χάποελ Ιερουσαλήμ/Καρσίγιακα*.

Όπως αναφέραμε και χθες, η διαδικασία των play in ξεκινάει στις 4-5 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 18-19 του ίδιου μήνα, με τρίτους αγώνες όπου χρειάζονται, με τη φάση των 16 να ξεκινάει στις 25-26 Ιανουαρίου και να ολοκληρώνεται στις 22-23 Μαρτίου.

*: Εκκρεμεί το παιχνίδι της Μανρέσα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, που αναβλήθηκε και αυτό για την προσεχή Τετάρτη, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους Ισπανούς. Η Μανρέρα είναι πρώτη και μαθηματικά, το αποτέλεσμα ωστόσο θα κρίνει τη θέση της Χάποελ Ιερουσαλήμ αλλά και της Καρσίγιακα.

Διαβάστε ακόμη...