Κύπελλο: Σε Τούμπα και Καραϊσκάκη τα φώτα

Από thessports.gr:Σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, και η πρώτη θα διεξαχθεί σήμερα.
Πηγή: thessports.gr
Κύπελλο: Σε Τούμπα και Καραϊσκάκη τα φώτα

Στα τέσσερα παιχνίδια της ημέρας, στα δύο θα υπάρχει VAR και συγκεκριμένα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ και του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, όπου μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, η πρόκριση είναι ανοιχτή: στις 17.00 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας, Τούμπα, την ΑΕΛ με την οποία στο πρώτο παιχνίδι είχε αναδειχθεί ισόπαλος 1-1, με γκολ που είχε πετύχει στα τελευταία λεπτά.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19.00 τον Λεβαδειακό, από τον οποίο είχε ηττηθεί με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, η Αναγέννηση Καρδίτσας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Άγιο Νικόλαο, στη ρεβάνς του υπέρ της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι ενώ ο Παναιτωλικός αγωνίζεται στο Αγρίνιο με τη Νίκη Βόλου, την οποία είχε νικήσει επίσης με 1-0, στο πρώτο παιχνίδι.

Και οι οχτώ αγώνες του διημέρου, θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την τηλεόραση του ΟΤΕ ενώ να σημειωθεί ότι από αυτή τη φάση μετράει διπλό, το εκτός έδρας γκολ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας :

Δημοτικό Γήπεδο Καρδίτσας: Αναγέννηση Καρδίτσας – Άγιος Νικόλαος (15.00, OTESPORT 1).

Πρώτο παιχνίδι: 1-0 η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Στάικος (Λάρισας), 4ος: Τάσης (Ηπείρου).

Γήπεδο Παναιτωλικού: Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου (17.00, OTESPORT 3).

Πρώτο παιχνίδι: 1-0 ο Παναιτωλικός.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Μωυσιάδης (Γρεβενών), 4ος: Μπαϊλής (Πρέβεζας/Λευκάδας).

Γήπεδο Τούμπας: ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (17.00, OTESPORT 2).

Πρώτο παιχνίδι: 1-1.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (19.00, OTESPORT1).

Πρώτο παιχνίδι: 3-2 ο Λεβαδειακός.

Διαιτητής: Koυτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Μαυρούδης (Ηρακλείου), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος: Κουκούλας (Λέσβου), VAR: Γκάμαρης (Aθηνών), AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Διαβάστε ακόμη...