«Λουτσέσκου, για τα μάτια του κόσμου»

Απο paok24.com: Άργησαν να... ξυπνήσουν οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι!
Πηγή: paok24.com
«Λουτσέσκου, για τα μάτια του κόσμου»

Ήταν... φως φανάρι, έτσι όπως κύλησε η όλη ιστορία, πως η επίσκεψη του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ρουμανίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου, στη Θεσσαλονίκη και η διά ζώσης συνάντησή του με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που... συνοδεύτηκε και με τις απαραίτητες φωτογραφίες που τράβηξε ζευγάρι Ρουμάνων, ήταν μόνο για τις εντυπώσεις και δη για να πείσει την κοινή γνώμη στην πατρίδα του πως κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρει τον κατάλληλο προπονητή για το τιμόνι της Εθνικής!

Έστω και με... καθυστέρηση, αυτό το κατάλαβαν και στη Ρουμανία, με ενδεικτικό να είναι το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας adevarul.ro, στο οποίο περιγράφεται μεταξύ άλλων η απροθυμία των Ράζβαν Λουτσέσκου, Γκεόργκι Χάτζι, Νταν Πετρέσκου να απαντήσουν θετικά στις προτάσεις που τους έγιναν αλλά και η "κατρακύλα" της Εθνικής Ρουμανίας.

"Κάποτε, το να γίνεις προπονητής της εθνικής ομάδας, ήταν το όνειρο κάθε προπονητή. Τώρα, αυτό φαίνεται να είναι ο εφιάλτης από τον οποίο ξεφεύγουν όλοι οι εγνωσμένης αξίας προπονητές. Δυστυχώς, η στρατηγική που υιοθέτησε η Ρουμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, συνέβαλε σε αυτήν την θλιβερή εικόνα. Η έρευνα και οι προτάσεις στους Χάτζι, Λουτσέσκου και Πετρέσκου ήταν μόνο για τα μάτια του κόσμου" υπογραμμίζει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο συντάκτης του κειμένου, με το όλο θέμα να βγαίνει ξανά στην επιφάνεια λόγω της άρνησης του Νταν Πέτρέσκου, ο οπoίος αποφάσισε με... συνοπτικές διαδικασίες όπως προκύπτει να παραμείνει στην Κλουζ!

Διαβάστε ακόμη...