“Θα δούμε αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία για Τσόλακ…”

Από thessports.gr: Η ποδοσφαιρική σεζόν έχει ολοκληρωθεί στην Σουηδία και το θέμα του Αντόνιο Τσόλακ παραμένει ανοιχτό αφού ΠΑΟΚ και Μάλμε απέχουν αρκετά από συμφωνία, μετά από τις πρώτες συζητήσεις που έγιναν.
Πηγή: thessports.gr
“Θα δούμε αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία για Τσόλακ…”

Ο Κροάτης φορ είναι δανεικός από τον Δικέφαλο στην σουηδική ομάδα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ωστόσο η Μάλμε στην πρώτη προσέγγιση στον ΠΑΟΚ έκανε λόγο για νέο δανεισμό και όχι αγορά, παρά το γεγονός ότι τα οικονομικά της είναι σε πολύ καλή φάση λόγω της συμμετοχής της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρόεδρος της Μάλμε, Άντερς Πάλσον σε συνέντευξη του σε σουηδική ιστοσελίδα μίλησε για την υπόθεση του Τσόλακ και τις επαφές με τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως θέλουν μια... λογική συμφωνία για την απόκτηση του.

"Πιστεύουμε ότι ο Τσόλακ τα πήγε πολύ καλά φέτος. Την επόμενη χρονιά θα είναι 29 ετών και γίνεται διαπραγμάτευση μεταξύ όλων των πλευρών και θα δούμε αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία μαζί. Θα πρέπει να είναι μια λογική συμφωνία για εμάς. Η διοίκηση κάθεται και το συζητά με τον Τσόλακ και την πλευρά του – θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε για να φτάσουμε σε αυτή τη συμφωνία. Δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να πούμε περισσότερα από αυτό αυτή τη στιγμή, γιατί όλες οι πλευρές εργάζονται σε μια πιθανή συμφωνία", ανέφερε αρχικά ο Πάλσον και στην συνέχεια πρόσθεσε : "Η Μάλμε έχει ήδη κάνει συζήτηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπήκε στον... αγώνα. Αυτός που θα επιλέξει, θα είναι ο παίκτης".

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσό των 3.000.000 ευρώ που ζητάει ο ΠΑΟΚ για την μόνιμη μεταγραφή του Τσόλακ στην Μάλμε, είναι το υψηλότερο στην ιστορία της σουηδικής ομάδας (αν δοθεί), όπως αναφέρουν τα σουηδικά ΜΜΕ.

Διαβάστε ακόμη...