Γκαγκάτσης για Νέα Τούμπα: “Εχθρός του ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης…”!

Απο thessports.gr: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση που έκανε ο Μάκης Γκαγκάτσης στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχετικά με τη Νέα Τούμπα, αλλά και τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως εχθρό του ΠΑΟΚ!
Πηγή: thessports.gr
Γκαγκάτσης για Νέα Τούμπα: “Εχθρός του ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης…”!

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ότι έχει ανακοινωθεί επίσημα στο σάιτ της ΠΑΕ, αυτό ισχύει. Περιμένουμε το προεδρικό διάταγμα, προσμένουμε σε κάποιες αλλαγές πάνω σε αυτό. Υπάρχει ξεκάθαρη ενημέρωση, δεν είναι διαρροές, έχουν δημοσιευτεί παντού.

Είναι σε αναμονή και το θέμα με το Καυτανζόγλειο, δεν υπάρχει συμφωνία. Έχουμε βγάλει τις ανακοινώσεις μας, δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια. Σαφώς και όλοι προτιμούμε να πάμε στο Καυτανζόγλειο, αλλά αφενός με τις μεθοδεύσεις που γίνονται από την διοίκηση του γηπέδου και από τον Αυγενάκη δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση.

Όσο είναι υφυπουργός ο Αυγενάκης δεν θα μπορεί να υπάρξει συνεννόηση, είναι εχθρός του ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος. Έχω εκφραστεί για αυτό, δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Όσο είναι σε αυτή την θέση δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεννόησης. Δεν χρειάζεται να σας πω για την ΕΕΑ, αν αρχίσουμε να μιλάμε για τις αδειοδοτήσεις στην ΣΛ2 δεν θα τελειώσουμε ποτέ και δεν έχω σκοπό να έχω παραπάνω δικαστήρια από όσα ήδη έχω!

Διαβάστε ακόμη...