Αυτή ειναι η απόφαση του ΠΑΟΚ για τον Φερνάντο Βαρέλα, μετά το UNFAIR με Γκουστάβο!

Από sfina.gr:Ήταν ένα σοκ αυτό που συνέβη με τον Γκουστάβο Βαρέλα, που αποφάσισε (όλη η οικογένεια φυσικά πήρε μέρος στην απόφαση) να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα, όχι γιατί δεν είχε δικαίωμα να το κάνει, αλλά γιατί υπάρχει και ηθικό θέμα...
Πηγή: sfina.gr
Αυτή ειναι η απόφαση του ΠΑΟΚ για τον Φερνάντο Βαρέλα, μετά το UNFAIR με Γκουστάβο!

Δεν γίνεται να παίρνει ο πατέρας σου επί έξι χρόνια τα τεράστια λεφτά από τον ΠΑΟΚ, να έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα (1,1 εκ. ευρώ) και ενώ όλο αυτό το διάστημα ο παίκτης "εκπαιδευόταν" στην Ακαδημία του Δικεφάλου του Βορρά, όταν φτάνει σε ηλικία που είναι ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα, όλη η οικογένεια να αποφασίζει να στείλει το παιδι στην... Μπενφίκα!

UNFAIR 100% από την οικογένεια Βαρέλα προς τον ΠΑΟΚ! Η εξέλιξη αυτή "βαραίνει" το κλίμα και για τον Φερνάντο Βαρέλα, που φαίνεται ότι έχει ως πρώτο στόχο τα λεφτά και φυσικά ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ, για την εξέλιξη του γιου του, άρα και ο ΠΑΟΚ αλλάζει τακτική όσον αφορά στον ίδιο τον Φερνάντο Βαρέλα και η απόφαση είναι αρχικά ότι δεν ανανεώνεται το συμβόλαιό του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Δεύτερη απόφαση θα είναι, εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος ο Βαρέλα (ο οποίος προφανώς έχει βρει ομάδα στην Πορτογαλία για να συνεχίσει την καριέρα του), να λυθεί από τον Ιανουάριο το συμβόλαιο και ο ΠΑΟΚ να φέρει άλλο στόπερ, που δεν θα είναι και κορεσμένος, αλλά να έχει όρεξη για μπάλα και προσφορά!

Θα φανεί εντός των επόμενων ημερών!

Διαβάστε ακόμη...