Ενδεκάδα με μία αλλαγή!

Από paok24.com:Οχτώ ώρες έμειναν για τη σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας, για την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της Super League Interwetten (19:30).
Πηγή: paok24.com
Ενδεκάδα με μία αλλαγή!

Αντίπαλος του Δικεφάλου ο Αστέρας Τρίπολης που με 17 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -2 από τη ζώνη των πλέι οφ, με τον Δικέφαλο από την πλευρά του να ψάχνει την τρίτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα προκειμένου να παραμείνει μόνος του στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να μειώσει τη διαφορά από την ΑΕΚ, εφόσον οι "κιτρινόμαυροι" δεν κερδίσουν αύριο τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη "μάχη" με τους Αρκάδες, όλα συνηγορούν βάσει των χθεσινών δοκιμών του πως θα εμπιστευτεί σχεδόν σε απόλυτο βαθμό την ενδεκάδα που παρέταξε στους "Ζωσιμάδες" την περασμένη Τέταρτη.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης και η άμυνα θα αποτελείται από τους Σίντκλεϊ, Μιχάι, Ίνγκασον και Λύρατζη, με τους Τσιγγάρα και Κούρτιτς να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών χαφ και τους Μουργκ, Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς την τριάδα πίσω από τον Τσούμπα Άκπομ.

Σε αυτή την περίπτωση, στον πάγκο για τον Δικέφαλο θα βρίσκονται οι Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχαηλίδης, Μιτρίτσα, Ροντρίγκο, Κούτσιας, Τέιλορ, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα, όπως φυσικά και ο Καγκάβα που από χθες το απόγευμα αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε ακόμη...