ΠΑΟΚ Morris-Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 94

Για την 9η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται στο Προπονητικό Κέντρο Ν. Μεσημβρίας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 94.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Morris-Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 94

Ο «Ισόβιος Πρωταθλητής» ΠΑΟΚ επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά την διακοπή λόγω του πρωταθλήματος, με μοναδικούς στόχους την διατήρηση του αήττητου και του σερί των νικών του.

Η ομάδα έχει κρατήσει αγωνιστικό ρυθμό καθώς στο κενό διάστημα αγωνίστηκε σε φιλικούς αγώνες με ομάδες αρρένων για να ανεβάσει την ταχύτητα της σε όλα τα επίπεδα.

Απέναντι στις «ασπρόμαυρες», οι Ελπίδες Καρδίτσας, οι οποίες βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχονται από νίκη με 4-0 στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Για το παιχνίδι κόντρα στις Ελπίδες, η αθλήτρια της ομάδας, Φανή Δοϊρανλή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο το κόσμο! Μετά την νίκη επί του Άρη έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Καρδίτσα, η οποία έχει κάνει καλή πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα κάτι που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς είχαμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα αποκτά συνοχή και ομοιογένεια και πιστεύω ότι θα δείχνει όλο και καλύτερο πρόσωπο Κυριακή με Κυριακή. Θέλουμε να κλείσουμε την χρόνια όμορφα, με καλή εμφάνιση και φυσικά τη νίκη. Μακάρι να έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην είσοδο του Προπονητικού Κέντρου Νέας Μεσημβρίας θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, στην τιμή των 20€.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021
9η αγωνιστική, Women's Football League
Προπονητικό Κέντρο Ν. Μεσημβρίας
15:00, ΠΑΟΚ Morris- Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 94

Διαβάστε ακόμη...