Αυτές θα είναι οι 4 πρώτες κινήσεις του Γιώργου Σαββίδη στον ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr:Η επιστροφή του Γιώργου Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, είναι οριστική και αποτελεί δικαίωση του ρεπορτάζ του SFINA.GR, που είχε κάνει παρέμβαση από τις 4 Σεπτεμβρίου για την υπόθεση επιστροφής του Γιώργου Σαββίδη, ένα θέμα που ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας...
Πηγή: sfina.gr
Αυτές θα είναι οι 4 πρώτες κινήσεις του Γιώργου Σαββίδη στον ΠΑΟΚ!

Τι θα κάνει ο Γιώργος Σαββίδης με τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ; Ήδη όλα είναι αποφασισμένα και αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, ενώ κατάλαβε και ο Λουτσέσκου ότι θα πρέπει να μην είναι αλλαζόνας και "κάθετος" σε κάποια θέματα που αφορούν στην ομάδα, γιατί δεν δικαιώθηκε με τις επιλογές του από το περασμένο καλοκαίρι.

Παίρνει πρωτοβουλίες άμεσα ο Γιώργος Σαββίδης και κάνει αλλαγές σε θέματα οργάνωσης της ομάδας κυρίως, με βασικότερο όλων, την πρόσληψη τεχνικού-αθλητικού διευθυντή, αλλά και την στελέχωση του τμήματος σκάουτινγκ, η οποία θα γίνει με ταχύτατους ρυθμούς.

Τρίτη κίνηση θα είναι η επιλογή ενός ανθρώπου, που θα έχει την επαφή με τους συνδέσμους και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τέταρτη κίνηση το επικοινωνιακό, που "νοσεί" και η πίεση και οι αποκαλύψεις για την καθυστέρηση στο θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, από πλευράς Πολιτείας!

Θα γίνει μάλιστα και μια "επιτροπή γηπέδου", στην οποία θα συμμετάσχουν παράγοντες, παλαίμαχοι και επώνυμο ΠΑΟΚτσήδες για να αρχίσει η πίεση, αφού φαίνεται ότι η Πολιτεία κοροϊδεύει τον ΠΑΟΚ στο θέμα.

Τα υπόλοιπα με την επιστροφή του στην ομάδα, που δεν αργεί, όπως δήλωσε και ο ίδιος!

Διαβάστε ακόμη...