«Γίνεται από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές ο Αμπέλ Φερέιρα»

Από thessports.gr:Στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες οδήγησε την Παλμέιρας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Αμπέλ Φερέιρα, με την βραζιλιάνικη ομάδα να γίνεται η πρώτη που διατηρεί τον τίτλο στον θεσμό μετά την Μπόκα Τζούνιορς το 2001.
Πηγή: thessports.gr
«Γίνεται από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές ο Αμπέλ Φερέιρα»

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο την τελευταία διετία, με την αιτία της εξέλιξης αυτής να μην είναι άλλη από την απίστευτη επιτυχία που έχει στη Βραζιλία.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ό,τι η φήμη του δεν περιορίζεται μόνο εντός των συνόρων της Νότιας Αμερικής, αλλά έχει φτάσει και στην Ευρώπη, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως βρίσκεται στην λίστα των ανθρώπων της Λιντς.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το πορτογαλικό «Globo Esporte», ο Φερέιρα φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Παλμέιρας, για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2023, ενώ εκτός από την προσθήκη ενός ακόμα χρόνου συμβολαίου με την βραζιλιάνικη ομάδα, ο ίδιος θα δει αύξηση στον μισθό του, εξέλιξη που θα τον καταστήσει από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στη Βραζιλία...

Διαβάστε ακόμη...