Ο Ζαμπά έρχεται, ο Καγκάβα φεύγει!

Απο paok24.com: Παραμένουν στο... όριο οι ξένοι του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Ο Ζαμπά έρχεται, ο Καγκάβα φεύγει!

Με τον Λέο Ζαμπά να βρίσκεται καθ΄οδόν για τη Θεσσαλονίκη, προκύπτει ξανά το ερώτημα "τι γίνεται με τους ξένους που δικαιούται να έχει ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του".

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι ποδοσφαιριστές που "πιάνουν" θέση ξένου στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, είναι επτά. Αυτοί είναι οι Ροντρίγκο Σοάρες, Λούκας Τέιλορ, Σίντκλεϊ Φερέιρα, Άντερσον Εσίτι, Ντόουγκλας Αουγκούστο. Σίντζι Καγκάβα και Τσούμπα Άκπομ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα σε ότι έχει να κάνει με τον κανονισμό που ισχύει για τη Super League και κάνει λόγο για δικαίωμα των ομάδων να δηλώνουν μέχρι 5 ξένους σε κάθε αγώνα, καθώς ο Καγκάβα μόνο τυπικά αποτελεί μέλος του ρόστερ, από το ξεκίνημα σχεδόν της σεζόν.

Ο Ιάπωνας μάλιστα βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης από τον Δικέφαλο και τη Θεσσαλονίκη μιας και απομένουν τυπικά ζητήματα για την πρόωρη λύση του συμβολαίου του, με τους ξένους του ΠΑΟΚ να μειώνονται έτσι σε έξι.

Εφόσον βέβαια ο Λέο Ζαμπά κερδίσει θέση στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ και ο Ροντρίγκο Σοάρες παραμείνει στην Τούμπα, τότε οι ξένοι θα γίνουν εκ νέου επτά, με τον πρώτο να εμπίπτει βέβαια στην κατηγορία των ξένων κάτω των 23 ετών, για τους οποίους ο κανονισμός αναφέρει πως κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι και τρεις!

Διαβάστε ακόμη...