Η ξεχωριστή «πρεμιέρα» στα «28α Αλεξάνδρεια»!

Με ξεχωριστό τρόπο θα ξεκινήσουν τα φετινά «28α Αλεξάνδρεια», στην «αυλαία» η οποία θα ανοίξει στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου.
Πηγή: acpaok.gr
Η ξεχωριστή «πρεμιέρα» στα «28α Αλεξάνδρεια»!

Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη των αγώνων, αθλητές με αναπηρία θα αγωνιστούν στα 50μ. και 100μ., στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα, ότι όλη η κολυμβητική οικογένεια είναι ενωμένη και είναι εδώ.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία μεταξύ του ΠΑΟΚ, και πιο συγκεκριμένα του έφορου κολύμβησης, Νίκου Παρασκευόπουλου, και του ομοσπονδιακού προπονητή ανάπτυξης της Εθνικής Αθλητικής ομοσπονδίας ΑμεΑ.

Το παρών θα δώσουν κολυμβητές και κολυμβήτριες, οι οποίοι έχουν κατακτήσει Πανελλήνια μετάλλια, ενώ έχουν και υψηλές θέσεις σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αλλά και σε Παραολυμπιάδες.

Αυτό θα είναι ένα καλό τεστ για τους αθλητές, σε χειμερινή περίοδο, και σε συνθήκες αγώνα, αφού θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Με κυρίαρχο μήνυμα την θέληση και το μεγαλείο αθλητισμού, οι φίλοι της κολύμβησης στο Ποσειδώνιο, αλλά και μέσω του AC PAOK TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον θέαμα.

Διαβάστε ακόμη...