ΝτιΛέο: “Φανταστική εμπειρία ο κόσμος του ΠΑΟΚ”

Από paok24.com:Ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο, ένας από τους καλύτερους παίκτες του μπασκετικού ΠΑΟΚ φέτος κι από τους πιο εύστοχους παίκτες του πρωταθλήματος από τα 6.75 μ. μίλησε στον "Κόσμο των Σπορ" για την φετινή του εμπειρία και κατέθεσε τις εντυπώσεις του για το ντέρμπι με τον Άρη στο οποίο πρωταγωνίστησε με 16 πόντους και 4/7 τρίποντα.
Πηγή: paok24.com
ΝτιΛέο: “Φανταστική εμπειρία ο κόσμος του ΠΑΟΚ”

Ο παίκτης των ασπρόμαυρων μίλησε για την εμπειρία με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και το πως έζησε το παιχνίδι. Αναφέρθηκε στην οικογένεια του και το γεγονός πως θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα, ενώ δεν έλειψε ν' αναφερθεί και ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φανταστική εμπειρία να παίζεις για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών στο ρόστερ μας, όμως δεν τα παρατήσαμε , παραμείναμε αποφασιστικοί, προχωρήσαμε μπροστά, προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο με τον Άρη. Η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Άρη ήταν φανταστική. Είμαι στο ξεκίνημα της επαγγελματικής μου καριέρας όμως αυτό ήταν σίγουρα το καλύτερο περιβάλλον στο οποίο έχω παίξει μπάσκετ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πολύ υποστηρικτικός απέναντι σε μένα και σε όλους τους παίκτες. Είναι φανταστική εμπειρία να παίζεις για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα όσο πλησιάζει στο τέλος η χρονιά πρέπει να πλησιάζουμε στο μάξιμουμ της δυναμικής μας να παίζουμε το καλύτερο μας μπάσκετ πιστεύω όσο το κάνουμε αυτό θα έχουμε επιτυχία».

Για το ενδεχόμενο να μείνει στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν:

«Σίγουρα δεν είμαι αντίθετος σε αυτό, θα δούμε δεν μπορώ να σχολιάσω τόσο νωρίς κάτι τέτοιο. Δεν θα πω «όχι» ούτε «ναι» αυτή την στιγμή. Θα δούμε... Για το δώρο των... Χριστουγέννων του: Οι γονείς μου κι ο αδελφός μου έχουν άδεια για τις γιορτές. Θα έρθουν στην Ελλάδα για να είναι μαζί μου τα Χριστούγεννα αυτό είναι ένα αρκετά καλό δώρο για μένα να περάσω κάποιο χρόνο με την οικογένεια μου».

Διαβάστε ακόμη...