ΣΦ ΠΑΟΚ... Calgary «Brett Walsh»!

Από acpaok.gr: Μία ιδιαίτερη «έκπληξη» περίμενε τον πασαδόρο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Brett Walsh, ύστερα από την αγορά του οικογενειακού αυτοκινήτου.
Πηγή: acpaok.gr
ΣΦ ΠΑΟΚ... Calgary «Brett Walsh»!

Πλέον, στους δρόμους του Calgary, της γενέτειρας πόλης στον Καναδά του Brett Walsh, κυκλοφορεί ένα αμάξι με διαφορετικές πινακίδες, οι οποίες έχουν ένα ιδιαίτερο «ασπρόμαυρο» περιεχόμενο.

Η μητέρα του Brett Walsh, ακούγοντας τον γιό της για το πόσο ενθουσιασμένος είναι στον ΠΑΟΚ, «εξόπλισε» το νέο της αμάξι με πινακίδες, με περιεχόμενο «PAOK G4», σε μία κίνηση που «τρέλανε» πραγματικά τον Καναδό πασαδόρο του Δικεφάλου.

Ο ίδιος δεν χάνει ώρα και στιγμή να δείξει την ικανοποίηση του, φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ, και το πόσο χαρούμενος είναι στην Θεσσαλονίκη.

Φυσικά, αυτό βγαίνει και προς τα έξω, από τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τον Δικέφαλο στο στήθος, εμφανίσεις οι οποίες έχουν παίξει ρόλο στην φετινή επιτυχημένη, έως τώρα, πορεία του τμήματος βόλεϊ ανδρών, στην προσπάθεια του να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ.

Διαβάστε ακόμη...