Καλύτερη επίθεση με πρώτο σκόρερ τον... Κούρτιτς: Πόσο ΠΑΟΚ είσαι! (vids)

Από sdna.gr: Με τα τέσσερα τέρματα στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 28 και έχει -πλέον- την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, όντας στο -13 από την κορυφή με πρώτο σκόρερ τον Γιάσμιν Κούρτιτς που έχει πετύχει επτά, σε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ καριέρας για τον Σλοβένο!
Πηγή: sdna.gr
Καλύτερη επίθεση με πρώτο σκόρερ τον... Κούρτιτς: Πόσο ΠΑΟΚ είσαι! (vids)

Για τον ΠΑΟΚ, η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν... μια καλή ημέρα στη δουλειά. Υπό την έννοια πως όλα λειτούργησαν άψογα και βάσει σχεδίου. Τέσσερα τέρματα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που έχει ζορίσει πολλούς αντιπάλους, μοιάζει ιδιαίτερα ανθεκτική και φιλόδοξη τη φετινή σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έκανε τα βασικά και επιτέλους θύμισε ομάδα... Λουτσέσκου, κρατώντας το μηδέν παθητικό.

Κάτι που είχε να συμβεί από τις 26 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όταν οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν την ΑΕΚ με 2-0 στην Τούμπα. Έκτοτε; Εκτέθηκαν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο στα μετόπισθεν, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται πολλάκις μόλις στην πρώτη τελική του αντιπάλου, προκαλώντας την «έκρηξη» του προπονητή του που έκανε λόγο για... ντροπιαστικά γκολ! Στα εννέα παιχνίδια που μεσολάβησαν, οι Θεσσαλονικείς σημείωσαν τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες και μια αλησμόνητη ισοπαλία με το Βόλο, σε ένα διάστημα που βρέθηκαν στο ναδίρ.

Το γεγονός πως η αντίδραση και το «ξέσπασμα» του ΠΑΟΚ επιθετικά στα Ιωάννινα, συνδυάστηκε και με ανέπαφη εστία, προσμετράται στα της γενικότερης καλής ημέρας του Δικεφάλου. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να «χτίσει» και να δώσει μια συνέχεια στην άμυνά του, είναι βέβαιο πως η εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα συνιστά μια παρένθεση.

Στα της επίθεσης, που τόσο τον έχει... πληγώσει, τόσο έχει «φουντώσει» τη συζήτηση περί αποτελεσματικότητας, αξίζει να σημειωθεί πως με αυτά τα τέσσερα γκολ, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 28 και έχει την καλύτερη επίθεση. Ένα περισσότερο από τον Ολυμπιακό και τρία περισσότερα από την ΑΕΚ, που αγωνίζεται σήμερα (16/12) στη Νεάπολη. Το οξύμωρο δε είναι πως η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, τον βρίσκει στο -13 από την κορυφή (!).

Το ακόμη πιο οξύμωρο και... ΠΑΟΚ της υπόθεσης είναι πως το πέτυχε με πρώτο σκόρερ τον Γιάσμιν Κούρτιτς που έχει πετύχει επτά, σε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ καριέρας για τον Σλοβένο (σ.σ. οχτώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις).

Δείτε τα video εδώ

Διαβάστε ακόμη...