«Μακριά από το... θόρυβο, σκληρή δουλειά»

Από sdna.gr : Φανέλα βασικού στους Ζωσιμάδες για τον Τσούμπα Άκπομ με γκολ και ασίστ. Για τον φορ του ΠΑΟΚ, ήταν απλά μία νίκη. Τίποτα περισσότερο, από εκείνες που σε βοηθούν να μείνεις μακριά από το... θόρυβο!
Πηγή: sdna.gr
«Μακριά από το... θόρυβο, σκληρή δουλειά»

Στο πλαίσιο της διαχείρισης των φορ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστράτευσε τον Τσούμπα Άκπομ στους Ζωσιμάδες και ο 26χρονος φορ έδειξε με το... καλημέρα να πατάει καλά. Ο «μαέστρος» Κούρτιτς και η ορχήστρα του έδωσαν την πρώτη νότα στο 31' όταν ο Μουργκ σέντραρε, ο Άκπομ έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μιλιντσεάνου, με τον Φωτιά να καταλογίζει με τη συνδρομή του VAR, πέναλτι.

Κούρτιτς και Αουγκούστο έσυραν το χορό των γκολ, με τον Άκπομ να «σερβίρει» για το 3-0 και να χρίζεται στη συνέχεια σκόρερ, σφραγίζοντας την επιβλητική εμφάνιση του Δικεφάλου που «σκόρπισε» με τέσσερα γκολ τον ΠΑΣ: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς και ξέρουμε πώς κάθε νίκη μπορεί να μας βελτιώσει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα γκολ και πάνω απ' όλα που βοήθησα το ΠΑΟΚ να πάρει ένα τρίποντο απέναντι σε μια καλή ομάδα...».

Για τον Άκπομ είναι ένα μεγάλο «διπλό» από εκείνα που τους βοηθούν να μείνουν μακριά από το... θόρυβο, όπως σημείωσε και μέσω social media, μετά το τέλος του αγώνα, δεδομένης της πίεσης και της έντασης που είχε εντός και στα πέριξ ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα ώστε να εστιάσουν στη δουλειά τους.

Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στην παρούσα φάση εκείνο που προέχει για την ομάδα του είναι η νίκη. Καθαρά οι τρεις βαθμοί προκειμένου να «χτίσουν» εκεί πάνω: «Δεν έχει σημασία η έκταση του σκορ, αλλά η νίκη. Είτε με 1-0, είτε με 4-0 δεν έχει τόσο σημασία, ούτως ή άλλως αυτό που μετράει είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Είμαι χαρούμενος είτε κερδίζουμε με 1-0, είτε με 4-0. Για μένα και για την ομάδα μετράνε οι νίκες ανεξαρτήτως του σκορ».

Και γι΄αυτό κιόλας, οδηγός για εκείνον φαντάζει μόνο η σκληρή δουλειά: «Δεν υπάρχει κάποιο μήνυμα που θέλω να στείλω εγώ ή η ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι στην ομάδα είναι να τα δώσουμε όλα σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση για να βελτιωθούμε. Ο δρόμος για εμάς είναι μόνο η σκληρή δουλειά και η προσήλωση στα όσα μας ζητάει ο προπονητής...».

Διαβάστε ακόμη...