«Να χτίσουμε ένα σερί νικών»

Απο sdna.gr: Ο Άντερσον Εσίτι μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ (15/12, 17.15) τονίζοντας ότι θα πρέπει οι «ασπρόμαυροι» να αποφύγουν τα λάθη και να πάρουν το τρίποντο.
Πηγή: sdna.gr
«Να χτίσουμε ένα σερί νικών»

Ο Νιγηριανός μέσος του Δικεφάλου αναφέρθηκε παράλληλα στην ψυχολογία της ομάδας, που άλλαξε μετά το σερί δύο νικών, εστίασε στο τι θα πρέπει να προσέξουν κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, ενώ για την κλήρωση με τη Μίντιλαντ, υπογράμμισε ότι θα είναι δύο δυνατά παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το κατά πόσο άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας μετά τις δύο σερί νίκες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Και αυτή με τη Λαμία και με τη Λίνκολν. Προερχόμασταν από ένα αρνητικό σερί αγώνων οπότε ήταν αυτό που θέλαμε για να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω με καλύτερη ψυχολογία».

Για το αν μπορεί πλέον ο ΠΑΟΚ να χτίσει ένα σερί νικών:

«Φυσικά. Το ελπίζουμε να γίνει αυτό. Το θέλουμε, είναι ο στόχος μας. Να χτίσουμε ένα σερί να πάμε μέχρι τα Χριστούγεννα με νίκες και να αλλάξουμε την κατάσταση».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ:

«Εμείς θα κάνουμε ότι θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε την κατοχή, να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα στην κόντρα, εκεί θα μας χτυπήσει. Θα παίξει στο δικό του μισό γήπεδο. Είναι μια καλή ομάδα με γρήγορους παίκτες. Δεν αλλάζει το σχέδιό μας. Θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη και να πάρουμε το τρίποντο παίζοντας με τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Για την κλήρωση με τη Μίντιλαντ:

«Δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα η κλήρωση για να είμαι ειλικρινής. Ξέρω πως παίζουμε με τη Μίντιλαντ. Την γνωρίζω καλά διότι εκεί παίζουν κάποιοι Νιγηριανοί παίκτες. Είναι μία ομάδα που μοιάζει με τη Κοπεγχάγη που παίξαμε στους ομίλους. Είναι καλή ομάδα, είναι στην κορυφή. Τους έχουμε μελετήσει. Είναι μία ομάδα με ταλέντο και νέους παίκτες. Περιμένουμε δυνατά παιχνίδια, αλλά δεν μας απασχολεί ακόμα έχουμε καιρό μέχρι να γίνουν οι αγώνες»

Διαβάστε ακόμη...