Η μεικτή ζώνη του Alba Blaj-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr:Οι δηλώσεις της Ευαγγελίας Μερτέκη και της Σταματίας Κυπαρίσση, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Alba Blaj, στην Ρουμανία, στο πλαίσιο του Game 2 της φάσης των «16» του Women's CEV Cup, μέσω του acpaok.gr.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Alba Blaj-ΠΑΟΚ

Ευαγγελία Μερτέκη:

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται μία σημαντική προσπάθεια στο βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, ώστε να ανεβαίνει βήμα-βήμα επίπεδο. Την περσινή χρονιά κατακτήσαμε το Κύπελλο, και την φετινή κάναμε την «πρεμιέρα» μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ταξίδι μας στην Ευρώπη ολοκληρώνεται εδώ, ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Το βλέμμα μας τώρα στις εγχώριες διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, στις οποίες θέλουμε να τα πάμε πολύ καλά».

Σταματία Κυπαρίσση:

«Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να παίξουμε σε μία τόσο υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκή διοργάνωση, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλει κάθε αθλήτρια να παίζει, ήταν μία φοβερή εμπειρία. Στην φάση των 16 αντιμετωπίσαμε μία ομάδα υψηλού επιπέδου, η οποία προπονείται σκληρά, και μόνο κέρδος έχουμε από το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Κάθε χρόνο το βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ γίνεται όλο και καλύτερο, γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τον κ. Αμοιρίδη, και τους ανθρώπους δίπλα του».

Διαβάστε ακόμη...