«Χαρούμενος που επέστρεψα, έχουμε σημαντικούς στόχους μπροστά μας (vid)

Απο sdna.gr: Ο Σβέριρ Ίνγκασον αναδείχθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της περσινής σεζόν στην 40η γιορτή του ποδοσφαιριστή που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠΠ, με τον Ισλανδό στόπερ του ΠΑΟΚ να μιλά για την δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον τραυματισμό του.
Πηγή: sdna.gr
«Χαρούμενος που επέστρεψα, έχουμε σημαντικούς στόχους μπροστά μας (vid)

Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, δίνοντας παράλληλα σύνθημα αντεπίθεσης για την συνέχεια του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK ΤV:

«Eίμαι ευγνώμων για την υποστήριξη του κόσμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όλους όσους δουλεύουν μαζί μας όλο τον χρόνο. Την προηγούμενη σεζόν είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά την ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το Κύπελλο.

Ήταν υπέροχο το συναίσθημα! Δυστυχώς δεν ήμουν εκεί με την ομάδα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα, αλλά τώρα που επέστρεψα, είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι και πάλι με την ομάδα και κάνω αυτό που αγαπώ.

Με τον καιρό δημιουργείς την δική σου φήμη στο πρωτάθλημα. Βρίσκομαι εδώ τρία χρόνια. Σε αυτά τα τρία χρόνια έχουμε κερδίσει σημαντικούς τίτλους και αγωνιζόμαστε συνεχώς στο πιο υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν αρχίσει να σέβονται ο ένας τον άλλον κάθε φορά και περισσότερο πλέον.

Βλέπω πως όλοι αναγνωρίζουν την σκληρή δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα και τις θυσίες που απαιτούνται για να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο κάθε χρόνο. Νιώθω λοιπόν, ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των παικτών. Είμαστε όλοι εδώ για έναν κοινό σκοπό. Θέλουμε να κερδίζουμε και μόνο αυτό έχει σημασία.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα πίσω υγιής που είναι και το ουσιαστικότερο. Ο στόχος μου δεν είναι τα ατομικά βραβεία και διακρίσεις, αλλά τα συλλογικά. Τώρα θα πρέπει η ομάδα να βγάλει κάποια αντίδραση στα επερχόμενα παιχνίδια. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε πολύ σημαντικούς στόχους μπροστά μας».

 

Διαβάστε ακόμη...