«Μάχη» Ευρώπης με στάση στο Κλ.Βικελίδης!

Από sdna.gr: Η Μίντιλαντ είναι η ομάδα που μπήκε στο δρόμο του ΠΑΟΚ στα νοκ άουτ του Conference League με τη «μάχη» της Ευρώπης να συμπεριλαμβάνει και... στάση στο Κλ.Βικελίδης!
Πηγή: sdna.gr
«Μάχη» Ευρώπης με στάση στο Κλ.Βικελίδης!

Ημέρα με ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ καθώς στην κλήρωση του Conferenece League έγινε γνωστό πως οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν τη νέα δύναμη του ποδοσφαίρου της Δανίας, Μίντιλαντ. Για τους ασπρόμαυρους, η πρόκριση στα νοκ άουτ της νεοσύστατης διοργάνωσης ήταν το... μίνιμουμ, αντιμετωπίζοντας την κλήρωση ως μια μεγάλη πρόκληση.

Είναι σαφές πως με βάση την αγωνιστική του εικόνα στην παρούσα φάση, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί -ρεαλιστικά- να έχει βλέψεις υπό την έννοια πως θα βρει μια άκρως αθλητική ομάδα απέναντί του με μέσο όρο ηλικίας τα 23.5 χρόνια, με τρεξίματα και κυρίως ποδοσφαιρική εξέλιξη σε όλους τους τομείς. Κοινώς πλασάρεται ως αουτσάιντερ και δεν είναι να απορεί κανείς... Από την άλλη, αν βάλει κανείς στη ζυγαριά όλες τις υποψήφιες ομάδες, θα έλεγε κανείς πως δεν στάθηκε και ιδιαίτερα άτυχος.

Αν αντιμετωπίσει σοβαρά την κλήρωση, κινηθεί ορθολογικά στη μεταγραφική περίοδο και δώσει στην Ευρώπη την απαιτούμενη προσοχή σε μια επαναπροσέγγιση διαδρομής της φετινής σεζόν όσον αφορά τους στόχους του, τότε μπορεί να σταθεί διαφορετικά στη «μάχη» της 17ης Φεβρουαρίου στη Δανία, με τη ρεβάνς να ορίζεται μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 24 του μήνα.

Και πάλι ντέρμπι!

Το εντυπωσιακό στη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ είναι πως όλες του οι «μάχες» με φόντο την Ευρώπη έχουν δοθεί εν μέσω δυνατών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Μετά τους ομίλους, το... σερί συνεχίζεται καθώς με την επιστροφή του από τη Δανία, ο ΠΑΟΚ θα έχει μόλις δύο 24ωρα στη διάθεσή του για την προετοιμασία με φόντο το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης» για την 24η αγωνιστική της Super League. Συγκεκριμένα, στις 20 του Φλεβάρη, οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στις 19.30 στο σπίτι τους, σε ένα παιχνίδι που πάντα έχει ζωτική σημασία για τους γηπεδούχους...

Και επειδή όλα θα παίξουν το ρόλο τους, πριν το ταξίδι στη Δανία, δεν θα επιβαρυνθεί με έξτρα χιλιόμετρα δεδομένου πως θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας (13/2, 17.15) ενώ μετά τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ παραμένει... σπίτι του για το ματς με τον Ιωνικό (27/2, 17.15).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...