Ίνγκασον: «Θέλω να ανανεώσω με τον ΠΑΟΚ!»

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λαμίας για να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη με ανατροπή του σκορ, στην πρώτη συμμετοχή του Ίνγκι Ίνγκασον στο πρωτάθλημα, μετά από περίπου επτά μήνες.
Πηγή: thessports.gr
Ίνγκασον: «Θέλω να ανανεώσω με τον ΠΑΟΚ!»

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός στέλνει το σύνθημα της... αντεπίθεσης, ενόψει των επερχόμενων παιχνιδιών, εκφράζοντας παράλληλα την ξεκάθαρη προτίμηση του να παραμείνει κάτοικος Τούμπας για πολλά χρόνια ακόμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επικράτηση κόντρα στη Λαμία και την πίεση που νιώθει η ομάδα:
«Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. . Όλοι ξέρουν ότι είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο αλλά δείξαμε ότι είμαστε όλοι μαζί και πως έχουμε θέληση να ανατρέψουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Κόντρα στη Λαμία μπήκαμε καλά, πιέσαμε και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε. Παρ' όλα αυτά δεχθήκαμε ένα γκολ, επειδή ο διαιτητής αποφάσισε να μην δώσει ένα καθαρό φάουλ υπέρ μας. Παρότι βρεθήκαμε σε μια δύσκολη κατάσταση καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ και να κάνουμε την ανατροπή. Σίγουρα θα έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και πιεστήκαμε στο τέλος. Τα καταφέραμε όμως και είμαι περήφανος για την ομάδα. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και πρέπει να πάμε να το κερδίσουμε».

Πως εξηγείται η πίεση που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Λαμία:

«Πιστεύω ότι είναι λογικό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. Εμείς προερχόμαστε από παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες και η Λαμία παίζει ένα την εβδομάδα. Οπότε είναι φυσιολογικό στα τελευταία δέκα λεπτά να έχουν μεγαλύτερη φρεσκάδα από ότι εμείς. Δείξαμε ότι έχουμε παίκτες στο ροτέισον, στην ενδεκάδα είχαμε παίκτες όπως ο Τσιγγάρας και ο Λύρατζης που δεν έπαιξαν σε πολλά παιχνίδια και θέλω να τους συγχαρώ για τον τρόπο που αγωνίστηκαν σε αυτό το παιχνίδι. Τα έδωσαν όλα και είμαι περήφανος για αυτούς. Όσο για την πίεση, αντέξαμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν αισθάνεται 100% έτοιμος, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό:

«Αισθάνομαι καλά, αλλά είναι λογικό να χρειάζεσαι ρυθμό, όταν έχεις να αγωνιστείς επτά μήνες με την ομάδα. Πηγαίνω παιχνίδι με το παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορώ να γίνομαι καλύτερος, όπως και η ομάδα. Έχουμε κάνει δύο σερί νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό, κερδίζοντας και τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι την διακοπή. Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά έχουμε περισσότερη ποιότητα από αυτή που έχουμε δείξει μέχρι τώρα, και θέλουμε να την βγάλουμε στο γήπεδο, για να έρθουν και τα αποτελέσματα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει το 3/3, με εμφανίσεις σαν αυτή της Κυριακής (12/12):

«Πάντα θέλουμε να παίζουμε καλύτερα, πάντα θέτουμε ψηλά τον στόχο. Αλλά όπως είπα ερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο και δεν περιμένω να φτάσουμε απευθείας στο επιθυμητό επίπεδο. Πρέπει να εστιάσουμε μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, Με αυτόν τον οδηγό θα πάμε στα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή».

Για το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι:
«Είμαστε σε επαφή με την ομάδα τόσο εγώ, όσο και ο ατζέντης μου για το ζήτημα του συμβολαίου. Αυτό που έχω να κάνω εγώ τώρα είναι να συγκεντρωθώ στα επόμενα παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν και θα ανανεώσω. Πέρασα κάποιους δύσκολους τραυματισμούς. Η θέληση μου είναι να ανανεώσω το συμβόλαιο μου και να βοηθήσω την ομάδα για πολλά χρόνια. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή, πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια. Μόλις περάσουν αυτά, πιστεύω ότι θα γίνει και η θέληση μου πραγματικότητα».

Διαβάστε ακόμη...