Η δημόσια δέσμευση Ζέρβα και Τζιτζικώστα για τη "Νέα Τούμπα" (vid)

Απο paok24.com: Τι είπαν Δήμαρχος και Περιφερειάρχης για τα σχέδια της Νέας Τούμπας το προεδρικό διάταγμα
Πηγή: paok24.com
Η δημόσια δέσμευση Ζέρβα και Τζιτζικώστα για τη "Νέα Τούμπα" (vid)

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούσαν το προεδρικό διάταγμα για τη "Νέα Τούμπα" ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μίλησαν στο OPEN και στην εκπομπή Total Football για τις προθέσεις τους, αλλά και για τις δεσμεύσεις του.

Ένας από τους βασικούς λόγους που ο ΠΑΟΚ ζήτησε αν μην εκδοθεί άμεσα το προεδρικό διάταγμα, είναι το γεγονός ότι μέσα σε αυτό δεν ήταν σαφές ποιος θα χρηματοδοτήσει τις εργασίες γύρω από τη "Νέα Τούμπα", σε χώρους ιδιοκτησίας του Δημοσίου.

Όπως έγινε γνωστό και τον προηγούμενο μήνα, οι κύριοι Ζέρβας και Τζιτζικώστας, δεσμεύτηκαν on camera αυτή τη φορά, ότι είναι έτοιμοι να επομιστούν το κόστος των εργασιών στο δημόσιο χώρο γύρω από το γήπεδο της Τούμπας, όπως είναι και το λογικό, χώροι που θα δημιουργηθούν υπόγεια πάρκινγκ, αλλά πάρκα, χωρίς ο ΠΑΟΚ να έχει όφελος από τις εν λόγω εκτάσεις.

Μάλιστα και οι δύο τοπικοί παράγοντες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, τόνισαν ότι δεν πρέπει να χαθεί κι άλλος χρόνος για το ξεκίνημα των εργασιών. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας ότι όλες οι υπηρεσίες πρέπει άμεσα να κινηθούν για να λυθούν όλα τα προβλήματα (γραφειοκρατικά και μη) και να μην χαθεί καμία ακόμα μία ημέρα. Από την μεριά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τόνισε και πάλι τη δική του δέσμευση για τα έργα ανάπλασης παραπλεύρως του νέου γηπέδου, ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει να εκδοθεί το προεδρικό διάταμα που θα αναφέρει λεπτομερώς τι δουλειά θα πρέπει να κάνει η κάθε υπηρεσία.

Τέλος και οι δύο αρμόδιοι τοπικοί εκλεγμένοι παράγοντες, συναντήθηκαν με τους υπεύθυνους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και τόνισαν και στα κυβερνητικά στελέχη τις προθέσεις τους, αλλά και τις δεσμεύσεις τους.

Δείτε και αναλυτικά το ρεπορτάζ της εκπομπής Total Football:

 

Διαβάστε ακόμη...