Η μεικτή ζώνη του Δάφνη Αγίου Δημητρίου-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του προπονητή, Κώστα Κεραμιδά, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με 74-79, μέσω του acpaok.gr.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Δάφνη Αγίου Δημητρίου-ΠΑΟΚ

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, όπως και κάθε εκτός έδρας νίκη. Ήμασταν σε όλο το παιχνίδι συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι και πήραμε μία διαφορά ασφαλείας, την οποία κρατήσαμε στην συνέχεια, και έτσι καταφέραμε και κερδίσαμε. Μας λείπει πολύ η Καρλάφτη, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά να καλύψουμε το κενό της με άλλους τρόπους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου, όσα κορίτσια αγωνίστηκαν έκαναν ακριβώς αυτά που θέλαμε και ζητούσαμε, και θέλω να πιστεύω πως σιγά σιγά βελτιωνόμαστε.

Είναι σημαντικό που πηγαίνουμε στον προημιτελικό κόντρα στον ΟΣΦΠ μετά από νίκη. Φανταστείτε πόσο δύσκολο θα ήταν μετά από ήττα να μπορέσουμε να παίξουμε έναν προημιτελικό κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ. Φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο η νίκη αυτή, ωστόσο κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία, και ότι κερδίσαμε σήμερα ή ότι χάσαμε από τον ΟΣΦΠ, όπως χάσαμε, δεν σημαίνει ότι έχουμε τη νίκη στο τσεπάκι μας στον προημιτελικό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, πιστεύω ότι η ομάδα μας βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο, υπάρχει μεγάλη βελτίωση».

Διαβάστε ακόμη...