Ομολογία… κλοπής για το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ!

Από thessports.gr: Το σημαιάκι του σε ηλικία 45 ετών κρέμασε ο επόπτης Ηλίας Αλεξέας, που ήταν πρώτος βοηθός του Γιώργου Κομίνη στο παιχνίδι- κλοπή ενός πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα,
Πηγή: thessports.gr
Ομολογία… κλοπής για το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ!

που προχώρησε σε μια δήλωση- ωμή παραδοχή του εγκλήματος που συντελέστηκε, τη σεζόν 2017- 18 και οδήγησε στην αλλοίωση ενός ολόκληρου πρωταθλήματος.

Μάλιστα, προσπάθησε να το εμπλέξει με τον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο, ξεχνώντας μάλλον το ξεκάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Δικέφαλο, σε γκρέμισμα του Κρέσπο από τον Σιμόες, δευτερόλεπτα πριν σκοράρει ο Πέντρο Ενρίκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Το καλύτερο παιχνίδι που έχω διαιτητεύσει είναι το Γκρασχόπερς – Λίβερπουλ. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, το ζούμε μόνο στην Ελλάδα. Δυστυχώς συμμετείχα σε αυτό το παιχνίδι...εκεί τελείωσε η ελληνική διαιτησία.

Σε πολλές περιπτώσεις, όπως συνέβη τότε, είναι μεγάλο το βάρος και δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Μαζεύτηκαν πολλά, ήταν το παιχνίδι του Βόλου από την προηγούμενη φορά, δεν μίλησα ποτέ μαζί του για την απόφαση , αλλά το λάθος ήταν που άλλαξε την απόφαση και η αδράνεια.

Ούτε εγώ σαν Ηλίας θα μπορούσα να τον βοηθήσω, είχε πέσει όλη η Ελλάδα πάνω μας, αλλά με βάση τη δική μου κρίση, υπήρχε το ψυχολογικό βάρος ότι είχε αδικήσει την ΑΕΚ στον Βόλο. Μέχρι εκείνη τη φάση δεν είχε κάνει άλλα λάθη...»

Διαβάστε ακόμη...