Ασταμάτητος και αήττητος ο Δικέφαλος!

Από acpaok.gr:Για την 11η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο Σπίτι του Χάντμπολ, τον Ζαφειράκη Νάουσας, τον οποίο και κέρδισε, 24-21.
Πηγή: acpaok.gr
Ασταμάτητος και αήττητος ο Δικέφαλος!

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Δικέφαλος εμφανίστηκε μουδιασμένος και δεν μπόρεσε να πάρει προβάδισμα, με το σκορ στα μέσα του α' ημιχρόνου να είναι 7-7. Η ίδια εικόνα επικράτησε και στο δεύτερο μισό του α' ημιχρόνου με τον Δικέφαλο βρίσκεται πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα με 13-14.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος δεν βρήκε τα πατήματά του από την αρχή και χρειάστηκε να μιλήσει η εμπειρία του Βίκτορ Γκιγκόφ, ο οποίος απέκρουσε ένα πέναλτι και έβαλε στοπ σε δύο τετ-α-τετ των φιλοξενούμενων για να πυροδοτήσει την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, που έκανε το 16-14. Στην συνέχεια οι «Μάγκες με τα ασπρόμαυρα» κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Ζαφειράκη και να πάρουν τα ηνία του αγώνα, κάνοντας ένα ώριμο β' ημίχρονο. «Τελικό σκορ στο Σπίτι του Χάντμπολ», 24-21, υπέρ του Δικεφάλου.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την αήττητη πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη και εξακολούθησε να κυριαρχεί στο ελληνικά τάραφλεξ, κάνοντας το 9x9 στην Handball Premier.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας MacDynamic.

Ημίχρονο: 13-14

Τελικό: 24-21

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Γούσιος): Γκιγκόφ, Τσαμουρίδης, Παπάζογλου, Νικολαΐδης, Μέντουριτς, Αποστόλου, Μπάρμπας, Σεϊρεκίδης, Μανωλούδης, Καβουσανάκης, Τριανταφυλλίδης, Γιορανίδης, Στογιάνοβιτς, Μισαηλίδης, Βελισσαρίου, Δεληζάνος

Διαβάστε ακόμη...