ΠΑΟΚ-Άρης: Δύο «μαχητές της ζωής», παρόντες στο ντέρμπι!

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη στη μεγάλη μάχη της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να ενημερώνει για μια ιδιαίτερη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις κερκίδες: «Μαζί μας δύο μαχητές της ζωής»Ώρα Θεσσαλονίκης, με τον μεγάλο αγώνα του Δικεφάλου με τους «κιτρινόμαυρους» να ρίχνει τα φώτα στο PAOK Sports Arena (20:00), με τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» να μετράνε αντίστροφα για το κλασικό ντέρμπι.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ-Άρης: Δύο «μαχητές της ζωής», παρόντες στο ντέρμπι!

Μεταξύ αυτών και ο μεγαλύτερος φίλος της ομάδας, ο Γιαννάκης, που δεν χάνει παιχνίδι του συλλόγου, ανεξαρτήτου τμήματος, με την παρουσία του στις κερκίδες του PAOK Sports Arena να έχει καθιερωθεί.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ωστόσο, στο γήπεδο θα βρίσκεται και ένας άλλος Γιάννης, επίσης με κινητικά προβλήματα και «μαχητής της ζωής», που θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη, στηρίζοντας με τη σειρά του την αγαπημένη του ομάδα.

Όπως αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι» μεταξύ άλλων:

«Δίνουμε το καλύτερο παράδειγμα πριν το τζάμπολ με την κοινή παρουσία του δικού μας Γιαννάκη, του πιο πιστού οπαδού μας, μαζί με το Γιάννη έναν φανατικό φίλο του Άρη με κινητικά προβλήματα. Δύο μαχητές της ζωής που θα είναι μαζί με τις δύο ομάδες στο γήπεδο!»

Διαβάστε ακόμη...