Κρέσιτς: «Μπορεί να τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr:Για την πρόκριση και την επιστροφή του ΠΑΟΚ σε φάση νοκ- άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης μίλησε μεταξύ άλλων ο, πρώην πορτιέρο της ομάδας, Ντάριο Κρέσιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: thessports.gr
Κρέσιτς: «Μπορεί να τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ»

Ο Κροάτης, που έχει κρεμάσει τα γάντια του, θυμήθηκε και τις διπλές αναμετρήσεις με ΤΣΣΚΑ και Ουντινέζε, στα χρόνια που αγωνιζόταν ο ίδιος στην ομάδα.

Μεταξύ άλλων όσα δήλωσε:

Για τη σημασία του να παίζεις στην Ευρώπη την άνοιξη: «

Ολες οι ομάδες προσπαθούν να επιβιώσουν από τη χειμερινή περίοδο και να παίξουν την άνοιξη στην Ευρώπη, για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του είναι σημαντικό. Δίνει κίνητρο στον ποδοσφαιριστή να κάνει την έξτρα προσπάθεια».

Για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ:

«Είχαμε χάσει στην Τούμπα, αλλά πήραμε ισοπαλία στην Ρωσία και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Φάγαμε πολύ κρύο εκεί. Στην Ιταλία με την Ουντινέζε είχαμε πάρει «λευκή» ισοπαλία αλλά χάσαμε εντός έδρας. Όταν έχεις υπερβολική αισιοδοξία και κίνητρο τότε μπορεί να σου γυρίσει αντίθετα».

Για τον ΠΑΟΚ που επιστρέφει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια την άνοιξη και τους πιθανούς αντιπάλους που έχει:

«Από εδώ και πέρα όλοι οι αντίπαλοι είναι σε υψηλό επίπεδο. Και ο ΠΑΟΚ είναι σε υψηλό επίπεδο, με την κατάλληλη ψυχολογική προετοιμασία μπορεί να καταφέρει».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τον Πασχαλάκη:

«Δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, δεν ξέρω όλους τους ποδοσφαιριστές. Μαθαίνω τα αποτελέσματα, νομίζω πως είναι ψυχολογικό το θέμα. Ο Πασχαλάκης είναι κομβικός τα τελευταία χρόνια για τον ΠΑΟΚ, φέτος δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα».

Για την δουλειά του ως ατζέντης:

«Μου αρέσει πολύ, δεν έχω κάποιον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα αλλά θέλω να φέρω κάποια στιγμή. Δουλεύω κυρίως με Κροάτες και Γερμανούς παίκτες. Εχω ακούσει για την φημολογία για τον Τσόλακ, είναι σημαντικό να κουμπώσει με την ομάδα, να έχει τύχη στα πρώτα ματς και να πάρει ψυχολογία, είναι καλός ποδοσφαιριστής και δεν αποκλείεται να πάει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

Διαβάστε ακόμη...