Γι αυτό το λόγο, είναι απογοητευμένος ο Ιβάν Σαββίδης!

Από sfina.gr : Παραμένει προστατευμένος από τον κορονοϊό και κάνει πολύ καλά ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει κακό ανοσιοποιητικό όπως και εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, το έχει δηλώσει και πρέπει να προσέχει για την υγεία του.
Πηγή: sfina.gr
Γι αυτό το λόγο, είναι απογοητευμένος ο Ιβάν Σαββίδης!

Αυτοί που μιλάνε μαζί του, αλλά και οι στενοί συνεργάτες του, οι οποίοι σε εβδομαδιαία βάση βρίσκονται σε σύσκεψη, εχουν βγάλει το συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος είναι απογοητευμένος!

Όχι τόσο για την ομάδα (και για αυτήν είναι), αλλά περισσότερο για το γεγονός ότι υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση για μια υπογραφή ενόψει της υλοποίησης του χωρικού σχεδίου της Τούμπας!

“Δεν γίνεται να έχει δηλώσει ότι θα πληρώσει ο Ιβάν Σαββίδης όλα τα λεφτά για την κατασκευή του νέου γηπέδου και να καθυστερούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος για μια υπογραφή σε εγκεκριμένο χωρικό σχέδιο από Δήμο και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Μας κοροϊδεύουν και κοροϊδεύουν το λαό του ΠΑΟΚ”, λένε οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη και απόλυτα δικαιολογημένα…

Η ερώτηση είναι: Οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης τι κάνουν; Εάν υπήρχε αντίστοιχο αίτημα από Ολυμπιακό, ΑΕΚ ή Παναθηναϊκό, οι αντίστοιχοι βουλευτές και υπουργοί θα έτρεχαν πίσω από τους προέδρους των ομάδων.

Εδώ, τίποτα! Ντροπή!

Διαβάστε ακόμη...