“Επαφές της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με ΠΑΟΚ για Τσόλακ – Τι ζητάει ο ΠΑΟΚ για να τον πουλήσει”!

Από sfina.gr : Ο Αντόνιο Τσόλακ αναμφίβολα είναι ένα από πιο “καυτά” ονόματα στο κροατικό ποδόσφαιρο μετά την πορεία του στην Μάλμε και την κατάκτηση του τίτλου στην Σουηδία, ενώ πλησιάζει και το τέλος του δανεισμού του στην σουηδική ομάδα.
Πηγή: sfina.gr
“Επαφές της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με ΠΑΟΚ για Τσόλακ – Τι ζητάει ο ΠΑΟΚ για να τον πουλήσει”!

Σύμφωνα με κροατικά δημοσιεύματα ο Τσόλακ πέραν του ενδιαφέροντος της Μάλμε, έχει επάνω του στραμμένα τα βλέμματα και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έχει μιλήσει ήδη με τον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει!

“Η Ντιναμό δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Εξ όσων γνωρίζουμε, οι “μπλε” θα μπορούσαν να φέρουν τον Αντόνιο Τσόλακ και ήδη φέρεται να έχουν γίνει επαφές με τον ΠΑΟΚ εκεί όπου ανήκει ο Κροάτης επιθετικός. Ο Τσόλακ ήταν δανεικός στο Μάλμε της Σουηδίας, με την οποία κατέκτησε το Σουηδικό πρωτάθλημα και αγωνίστηκε στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συμβόλαιό του με τον δανεισμό έχει διάρκεια ισχύος μόλις λίγων ημερών και μετά γίνεται ξανά παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του ζητάει περίπου 3.500.000 ευρώ για τον Τσόλακ αλλά υπάρχει πιθανότητα να μειωθεί αυτή η τιμή, ώστε η Ντιναμό να τον αποκτήσει με ευνοϊκότερους όρους. Μπορεί ο Τσολάκ να παραχωρηθεί δανεικός στη Ντιναμό, αλλά όπως διαπιστώνουμε ο ΠΑΟΚ θα προτιμούσε να τον πουλήσει”. αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της sportske.jutarnji.hr .

Διαβάστε ακόμη...