Ενδεκάδα χωρίς Μπίσεσβαρ!

Από paok24.com: Οι τελευταίες δοκιμές του Ράζβαν Λουτσέσκου και η ανάγκη για... ανάσες στον "Μπίσε"
Πηγή: paok24.com
Ενδεκάδα χωρίς Μπίσεσβαρ!

Σε λιγότερες από δέκα ώρες, ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λίνκολν στο γήπεδο της Τούμπας (22:00), γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως είναι υποχρεωμένος να κερδίσει με πολλά γκολ την ομάδα από το Γιβραλτάρ, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa Conference League, ακόμα και αν η Σλόβαν κερδίσει την Κοπεγχάγη στη Δανία με ένα ή δύο γκολ διαφορά!

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Δικέφαλος δεν θα έχει στο ξεκίνημα του αγώνα τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σύμφωνα με τις χθεσινές δοκιμές του Ρουμάνου προπονητή, στο πλαίσιο της διαχείρισης του Ολλανδού μεσοεπιθετικού ο οποίος είναι ο πλέον καταπονημένος παίκτης του φετινού ρόστερ, με τη θέση του στο αρχικό σχήμα να αναμένεται να πάρει ο Τόμας Μουργκ, δεδομένης και της απουσίας του τραυματία Μιτρίτσα.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης και μπροστά του θα υπάρχουν οι Τέιλορ, Μιχάι, Κρέσπο και Σίντκλεϊ, ενώ – σύμφωνα πάντα με τις χθεσινές δοκιμές του Λουτσέσκου – στη μεσαία γραμμή θα υπάρχουν οι Κούρτιτς, Σβαμπ καιι οι Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί θα συνθέσουν μαζί με τον Μουργκ την τριάδα πίσω πίσω από τον Σφιντέρσκι.

Διαβάστε ακόμη...