Η απόφαση Λουτσέσκου για τον Μπίσεσβαρ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα στην έδρα του Ιωνικού, ανέλυσε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της ομάδας. Με αφορμή τα πρόσωπα της ενδεκάδας και την επιμονή στον Μπίσεσβαρ, ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχθηκε πως τον έχει πιέσει αρκετά, ξεκινώντας τον σε περισσότερα παιχνίδια από όσα μπορεί πλέον ν’ αντέξει.
Πηγή: paok24.com
Η απόφαση Λουτσέσκου για τον Μπίσεσβαρ

Πιο συγκεκριμένα είχε πει: “Συγγνώμη από τον Μπίσεσβαρ, τον έχω πιέσει πολύ. Λυπάμαι πολύ που τον έχω οδηγήσει σε αυτό το σημείο να μην έχει ενέργεια. Ξέρω όμως τι μπορεί να μας προσφέρει. Μια ασίστ, μια σέντρα, μια τελική πάσα, κινείται τέλεια ανάμεσα στις γραμμές. Του το είπα και σε ένα μίτινγκ ότι πριν 3 χρόνια έπαιζε από Κυριακή σε Κυριακή, δεν υπήρχαν ευρωπαϊκά ματς ανάμεσα”.

Σήμερα ρωτήθηκε ξανά για την περίπτωση του Σουριναμέζου μεσοεπιθετικού. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν λιτός αλλά περιεκτικός. Ανέφερε πως υπήρξε συζήτηση με τον παίκτη του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, όπου του ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα θα έχει ειδική διαχείριση. Μένει να δούμε πως μεταφράζεται αυτό. Αν δηλαδή πρόκειται να ξεκουράσει τον Μπίσεσβαρ ή να έρχεται από τον πάγκο, έχοντας περισσότερες ανάσες.

Διαβάστε ακόμη...