Αυτό ήταν σωστό! (vid)

Από paok24.com:8 Δεκεμβρίου 2016, γήπεδο Τούμπας. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από πέντε χρόνια. Προερχόμενος από το σπουδαίο "διπλό" στο "Αρτέμιο Φράνκι" εις βάρος της Φιορεντίνα με 3-2, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σλόβαν Λίμπερετς, γνωρίζοντας πως πρέπει να την κερδίσει και παράλληλα η Καραμπάγκ να ηττηθεί στην έδρα της από τους "Βιόλα", προκειμένου να προκριθεί στους "32" του Europa League!
Πηγή: paok24.com
Αυτό ήταν σωστό! (vid)

Παρουσία 15 χιλιάδων φίλων του, ο Δικέφαλος μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πριν συμπληρωθούν πέντε λεπτά χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να ανοίγει στο 29΄ το σκορ ύστερα από εκπληκτική ενέργεια του Μάτος από τα δεξιά και σωστή αντίδραση του Στέφανου Αθανασιάδη.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου παρά το ότι ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά ήρθα στο 67΄ με σκόρερ του Πέλκα, ύστερα από ασίστ του Λέοβατς.

Έτσι, ο Δικέφαλος έκανε το... καθήκον του, όπως και η Φιορεντίνα το δικό της, με το γκολ του Φεντερίκο Κιέζα στο 76΄ να της δίνει τη νίκη με σκορ 2-1 και παράλληλα την πρόκριση στον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στην οποία αντιμετώπισε τη Σάλκε χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα (ήττα στην Τούμπα με 3-0, ισοπαλία στη Γερμανία με σκορ 1-1).

Αυτή, ήταν και η τελευταία έως σήμερα πρόκριση του ΠΑΟΚ σε προχωρημένη νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που πρέπει πάση θυσία να... αλλάξει αύριο το βράδυ!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (82′ Μαλεζάς), Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Τσίμιροτ, Κάνιας, Πέλκας (79′ Σάκχοφ), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (72΄Κουλούρης).

 

Διαβάστε ακόμη...