H παραδοχή Βιεϊρίνια και η επόμενη ημέρα!

Από paok24.com:Η πλέον δύσκολη απόφαση στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή, είναι αυτή του τερματισμού της καριέρας του!
Πηγή: paok24.com
H παραδοχή Βιεϊρίνια και η επόμενη ημέρα!

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ή για την ακρίβεια ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται τη στιγμή που θα κρεμάσει τα παπούτσια του, έπειτα από μία σπουδαία καριέρα!

Για πρώτη φορά χθες, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή οπαδών του ΠΑΟΚ, ο 35χρονος άσος παραδέχθηκε δημόσια πως κάνει σκέψεις για το τέλος της καριέρας του εντός των αγωνιστικών χώρων, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον τραυματισμό του στον αστράγαλο:

«Έκανα μαλ...α με το πόδι, γι αυτό είμαι έξω τώρα. Νομίζω σε έναν χρόνο, μπορεί να με δείτε σε άλλο πόστο Να τελειώσω πρώτα και μετά να δούμε πώς θα κάνω την δουλειά, γιατί έχω τις γνωριμίες αλλά δεν είναι εύκολο»

Είναι λοιπόν φανερό πως στο μυαλό του Βιεϊρίνια υπάρχει η σκέψη της "απόσυρσης", με τους τραυματισμούς του τα τελευταία τρία χρόνια, αρχής γενομένης από αυτόν στη Λάρισα στις 14 Απριλίου 2019 (ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου), να παίζουν καταλυτικό ρόλο.

Σε ότι αφορά τώρα την επόμενη ημέρα του Πορτογάλου, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον βρει ξανά στον ΠΑΟΚ, προφανώς και θα είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το αν αυτή θα αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή, του γενικού αρχηγού ή κάποια άλλη, δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ωστόσο, η φράση "έχω τις γνωριμίες", φανερώνει πως ο ρόλος του Βιεϊρίνια κάθε άλλο παρά... διακοσμητικός θα είναι, με τον ίδιο να διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον Ιβάν Σαββίδη όσο και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, γεγονός που τον κάνει ιδανικό για "συνδετικό κρίκο" μεταξύ της ομάδας και της ιδιοκτησίας!

Διαβάστε ακόμη...