MOK Mursa Osijek-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για το Game 2 της φάσης των «32» του CEV Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κροατία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, την MOK Mursa Osijek.
Πηγή: acpaok.gr
MOK Mursa Osijek-ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του στο PAOK Sports Arena με 3-0 στον πρώτο αγώνα, συνέχισε στον δρόμο των νικών, επικρατώντας και του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα με 0-3 στην Κρήτη.

Απέναντι του, η MOK Mursa Osijek, η οποία μετά την ήττα στην Θεσσαλονίκη, γνώρισε ήττα και στο πρωτάθλημα, στο «ντέρμπι» κορυφής κόντρα στην ΧΑΟΚ Μλάντοστ με 3-0 σετ.

Για το Game 2 απέναντι στην MOK Mursa Osijek, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση, πιστεύω είναι μέσα στις δυνατότητες μας. Αυτό το αποδείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι η ομάδα αυτή δεν είναι τόσο δυνατή όσο εμείς, αλλά σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι αύριο. Για αυτούς θα είναι μια διαφορετική αναμέτρηση, θα παίξουν χωρίς άγχος, αλλά πιστεύω ότι όλα αυτά τα στοιχεία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Αν παίξουμε αυτό που μπορούμε θα πάρουμε σίγουρα την πρόκριση».Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
Φάση των «32» 2ος αγώνας, CEV Challenge Cup 
Gradski vrt Hall
20:00, MOK Mursa Osijek-ΠΑΟΚ 

Διαβάστε ακόμη...