Ματς γοήτρου για την Κοπεγχάγη με καλά νέα για τον ΠΑΟΚ: «Δεν θα χαριστούμε στη Σλόβαν»

Αποφασισμένοι και διατεθειμένοι να αποδείξουν τη δυναμική τους είναι οι Δανοί ενόψει της αναμέτρησης με τη Σλόβαν, με τα σημάδια από την Κοπεγχάγη να είναι θετικά για τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Ματς γοήτρου για την Κοπεγχάγη με καλά νέα για τον ΠΑΟΚ: «Δεν θα χαριστούμε στη Σλόβαν»

ΠΑΟΚ και Σλόβαν θα τα παίξουν όλα γι΄όλα στην έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League δεδομένου πως αμφότερες διεκδικούν το εισιτήριο της πρόκρισης για τα νοκ άουτ της νεοσύστατης διοργάνωσης. Η Σλόβαν ταξιδεύει στη Δανία, με τους παίκτες της Κοπεγχάγης να εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη καθώς -όπως υπογραμμίζουν στις δηλώσεις τους- διακυβεύονται πολλά, παρά το γεγονός πως έχουν ήδη προκριθεί ως πρώτοι στον όμιλο!

«Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε η πιο δυνατή ομάδα στον όμιλο και να τελειώσουμε σωστά τη δουλειά μας. Διακυβεύονται σημαντικοί βαθμοί σε αυτό το ματς τόσο για την ομάδα μας μακροπρόθεσμα σε ευρωπαϊκό φόντο όσο και για τη χώρα μας. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να ανταποδώσουμε τη στήριξη και την αγάπη σε όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μας φέτος, με τα σκαμπανεβάσματά μας. Προκριθήκαμε στη φάση των ομίλων, έχοντας χάσει μόνο ένα παιχνίδι (σ.σ. απέναντι στον ΠΑΟΚ) αλλά παίξαμε με αριθμητικό μειονέκτημα για περισσότερα από 80 λεπτά. Πρέπει να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε και ανυπομονούμε για ωραία παιχνίδια στην Ευρώπη την άνοιξη...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούκας Λεράγκερ.

Την ανάγκη να τελειώσουν καλά τη χρονιά τους επισήμανε και ο Γιόνας Βιντ, εστιάζοντας και στους οπαδούς της ομάδας που ήδη έχουν εξασφαλίσει τα εισιτήρια τους, δείχνοντας αρκετά «ζεστοί» για την αναμέτρηση παρά το μονόπλευρο -βαθμολογικά- ενδιαφέρον. Θυμίζουμε πως αν οι Δανοί δεν χάσουν από τη Σλόβαν, τότε αρκεί μία απλή νίκη για τον ΠΑΟΚ επί της Λίνκολν προκειμένου να τσεκάρει την πρόκριση...

Γες Τόρουπ: «Σημαντική μάχη για την Κοπεγχάγη»

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του προπονητή της Κοπεγχάγης, κάνοντας λόγο για «μάχη» απέναντι στη Σλόβαν, εξηγώντας και το σκεπτικό της λογικής του: «Ακόμη και αν έχουμε εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο, δεν είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε με ιδανικό τρόπο το πρώτο μισό της σεζόν και να έχουμε τα κατάλληλα εφόδια για το δεύτερο μισό όπου έχουμε πολύ μεγάλες προσδοκίες.

Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό τόσο για την Κοπεγχάγη όσο και για το ποδόσφαιρο της Δανίας να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς είναι δυνατόν για την ευρωπαϊκή μας κατάταξη. Είχαμε μια πολύ δυνατή ευρωπαϊκή πορεία αυτή τη σεζόν, όπου κερδίσαμε εννέα ματς, είχαμε μια ισοπαλία και χάσαμε μόνο έναν αγώνα.

Πρέπει να βάλουμε ένα καλό τέλος σε αυτό. Επομένως, είναι ένα σημαντικό ματς που πάμε ολόψυχα για τη νίκη. Ταυτόχρονα, παίζουμε στην έδρα μας και μας δίνει την ευκαιρία να ανταποδώσουμε λίγο στους οπαδούς μας για τη φανταστική υποστήριξη που έχουμε λάβει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας αυτή τη σεζόν.

Είχαμε κάποιες καταπληκτικές εμφανίσεις στα εντός έδρας παιχνίδια μας, αλλά και στα εκτός, κάναμε καλά ματς. Οφείλουμε να κάνουμε μια δυνατή προσπάθεια απέναντι στη Σλόβαν».

Διαβάστε ακόμη...