Δεν μπορεί να γυρίσει παιχνίδι …

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ διανύει ένα από τα χειρότερα διαστήματα του από τη μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε την ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Δεν μπορεί να γυρίσει παιχνίδι …

Οι ασπρόμαυροι έχουν ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, που έχει να κάνει την εμφάνισή του από την περίοδο 2015-2016. Τότε στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Ιγκόρ Τούντορ. Ένα βασικό πρόβλημα, που εντοπίζεται στην ομάδα είναι η αδυναμία να γυρίσει παιχνίδια στα οποία δέχεται πρώτη γκολ. Αυτό συμβαίνει τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας.

Ιδιαίτερα όμως μακριά από την Τούμπα το "κακό" έχει παραγίνει, καθώς βαδίζουμε ολοταχώς προς τα 3 χρόνια από την τελευταία ανατροπή. Ήταν η σεζόν, που οι ασπρόμαυροι κατέκτησαν το νταμπλ όταν και πέρασαν από το Αγρίνιο με τα τέρματα των Μάτος και Βιείρίνια κι έκαναν ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο. Έκτοτε ο Δικέφαλος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας παιχνίδι στο οποίο έμεινε πίσω στο σκορ. Μάλιστα μιλάμε για όλες τις διοργανώσεις.

Αντιθέτως αρκετά είναι τα παιχνίδια στα οποία οι παίκτες είτε του Φερέιρα, είτε του Γκαρσία είτε του Λουτσέσκου, ευτύχησαν να προηγηθούν αλλά δεν έφυγαν ούτε με το βαθμό της ισοπαλίας. Το 0-1 το 2020 στο Χαριλάου έγινε 4-2, το 0-1 στην Κρασνοντάρ έγινε 2-1 την ίδια χρονιά. Στις αρχές του 2021 το σύνολο του Γκαρσία παρά το 0-1 κι έπειτα 1-2 στο Περιστέρι, ηττήθηκε με 3-2, ενώ νωρίτερα το 0-2 στην έδρα της Αϊντχόφεν είχε μετατραπεί σε 3-2.

Πιο πρόσφατο είναι αυτό με τον Ιωνικό, όπου το 0-1 έφερε το τελικό 3-2 με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δέχεται την πρώτη του ανατροπή στο ελληνικό πρωτάθλημα, από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας (είχε προηγηθεί ένα 0-1, 2-1 στην έδρα του Πανιωνίου στο κύπελλο το 2019).

Τέλος τη φετινή χρονιά οι ασπρόμαυροι εμφάνισαν το ίδιο πρόβλημα και στο γήπεδο της Τούμπας. Τόσο με το Βόλο, όπου το 4-1 έφτασε να γίνει 4-4, όσο και με την Κοπεγχάγη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Άλλωστε και φέτος ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τίποτα από κανένα παιχνίδι στο οποίο έμεινε πίσω στο σκορ με εξαίρεση την ισοφάριση με τη Ριέκα στα Playoffs της Ευρώπης και στην πρόσφατη αναμέτρηση κυπέλλου με τη Λάρισα, όπου ναι μεν ισοφάρισε αλλά το έκανε σε αμφότερες περιπτώσεις στις καθυστερήσεις, μη έχοντας χρόνο για το κάτι παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη...