Χάλασε και του Άντριτς, σαφάρι από την αρχή

Απο basketplus.gr: To άγχος μεγαλώνει στα στελέχη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει των επόμενων αγώνων και ειδικά αυτών με Άρη, Ιωνικό και Ιγκόκεα. Τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα μόνο με ένα θαύμα θα εμφανίσει η ομάδα τον αντικαταστάτη του Κάρτερ στην Θεσσαλονίκη. Ούτε καν τον Άντριτς...
Πηγή: basketplus.gr
Χάλασε και του Άντριτς, σαφάρι από την αρχή

Τι έγινε όμως με τον Σέρβο φόργουορντ, θέμα που αποκάλυψε το Basketplus; Ο πρώην παίκτης του Κολοσσού είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο, οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαδικασία καταγραφής όρων στα συμβόλαια, αλλά λίγο πριν αφήσει την Πάτρα η αποστολή του ΠΑΟΚ, όλα τελείωσαν. Λίγο κάποιες έξτρα εξωαγωνιστικές απαιτήσεις του Άντριτς, λίγο η αντίδραση του ιδιοκτήτης της Μπελεντίγεσπορ που είδε την ομάδα του να φυλλοροεί και στήλωσε τα πόδια στο να υπογράψει λύση συμβολαίου (ζητά μπάι άουτ), άλλαξε την κατάσταση.

Βέβαια ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει τον Άντριτς ελεύθερο σε 15 μέρες, αφότου θα έκανε καταγγελία στην FIBA (οφειλές)-κάτι ανάλογο έκανε σήμερα ο Σάνον Σόρτερ της ίδιας ομάδας-ωστόσο κανείς στην ομάδα δεν ήθελε να αφήσει να περάσει μπάι και αυτή η εβδομάδα. Έτσι... Άντριτς τέλος (προς το παρόν...) και σαφάρι από την αρχή ή σχεδόν από την αρχή για να γίνει το... θαύμα που περιγράφηκε πιο πάνω. Ένας παίκτης άμεσα στην Θεσσαλονίκη, δύο προπονήσεις και στη 12άδα για το "κλασσικό"... Η λογική "δεν θα φέρουμε... απλά για να φέρουμε" αρχίζει και χάνει ποσοστά ισχύος, αν και ο Χατζόπουλος επιμένει στην καλύτερη δυνατή επιλογή και στο οτι ο πλήρης ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα σε αυτά τα επόμενα τρία ματς. Θα είναι όμως πλήρης; Και αν είναι, ποιά θα είναι η ετοιμότητα αυτών που θα επιστρέψουν στη δράση;

Η κουβέντα πάντως για τον Λιθουανό Τορόλις δεν έφερε αποτέλεσμα, καθώς επέμενε στις υψηλές απαιτήσεις τις οποίες θεωρεί οτι μπορεί να βρει στο ενδιαφέρον που έχει από Ιταλία, Γερμανία και από την πατρίδα του. Ακόμα ένας Αμερικανός από την Ιταλία με καλά νούμερα είναι στο στόχαστρο, αλλά και αυτός δεν είναι εύκολο να αποχωρήσει από την ομάδα του, ενώ δεν αποκλείεται ο Λυκογιάννης μπροστά στο... μηδέν να αναθεωρήσει άποψη για τον Φέρστινγκερ της Τερνοπίλ. Ο Τζάκι Καρμάικλ που αποχωρεί από την Τσεντέβιτα δεν ταιριάζει αγωνιστικά γιατί είναι περισσότερο 5άρι, ενώ η Μινσκ έχει έναν ακόμα λόγο να μην αφήσει τον Γιάνκοβιτς μετά τους 15 πόντους και τα 5 ριμπάουντ του Βοσνιοκαναδού σε 22 λεπτά σήμερα στην ήττα από την Ούνιξ. Του Χόλογουελ είχε τελειώσει εδώ και πολλές μέρες... Παράλληλα τα βλέμματα γίνονται πιο έντονα στα... κοντά της Ρουμανίας, Βουλγαρίας (ο Τόνι Μορέγιος που αντιμετώπισε σε φιλικό ο ΠΑΟΚ με την Τσερνομόρετς...) και Κύπρου, χωρίς ωστόσο να έχει ανακαλυφθεί κάτι αξιόλογο και εύκολο προς έξοδο.

Πάντως τα τηλέφωνα θα είναι... ανοικτά και αύριο στην Πόλη, όπου ο επίσης ελειματικός ΠΑΟΚ (χωρίς Γκρίφιν, Γιάνκοβιτς, αντι-Κάρτερ και με τον Τζόουνς να προέρχεται από 15ήμερη απουσία) θα φτάσει για να διεκδικήσει την Τετάρτη νίκη πρωτιάς στον όμιλο του στο BCL κόντρα στην Γαλατάσαραϊ που επίσης καίγεται, είναι πλήρης, πολύ ποιοτική και πολύ πιο ξεκούραστη με τελευταίο ματς την Παρασκευή στη Σμύρνη.

Διαβάστε ακόμη...