Με απουσίες και στην Κωνσταντινούπολη

Από paok24.com : Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Πάτρα και η ήττα με 95-91, ανήκει στο παρελθόν και πριν το ντέρμπι με τον Άρη (11/12, 20:00), ο ΠΑΟΚ Μαteco παίζει την Τετάρτη (19:00) στην έδρα της Γαλατασαράι για την πρωτιά του ομίλου του Basketball Champions League.
Πηγή: paok24.com
Με απουσίες και στην Κωνσταντινούπολη

H προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό, θα έχει μία προπόνηση σήμερα, η οποία ξεκινάει στις 17:00 και το ενδιαφέρον είναι στην κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα.

Όσον αφορά τον Μάλκολμ Γκρίφιν, θεωρείται σχεδόν απίθανο να ταξιδέψει αύριο με την αποστολή και η συμμετοχή του με τον Άρη, παραμένει μεγάλο ερωτηματικό.

Ο Μάρβιν Τζόουνς, ο οποίος δεν έπαιξε στην Πάτρα, θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά σήμερα, με το θέμα να είναι το επίπεδο ετοιμότητας του. Οι πιθανότητες πάντως, είναι υπέρ του ενόψει Γαλατασαράι.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς από την πλευρά του, αναμένεται να πάει συντηρητικά, με στόχο να είναι στη διάθεση του Λυκογιάννη, ενόψει Άρη, με το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, να είναι σχεδόν μηδαμινές…

Διαβάστε ακόμη...